Breaking News
14 Μαΐου 2017

Το πρώτο της μετάλλιο στο 2017 πανηγυρίζει η ελληνική ξιφασκία με αμαξίδιο, καθώς ο Βασίλης Ντούνης κατέκτησε το χάλκινο στη σπάθη κατηγορίας Α του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην πόλη Σταντσκανάλ της Ολλανδίας.

Ο Βασίλης Ντούνης διέπρεψε στο Παγκόσμιο Κύπελλο ξιφασκίας με αμαξίδιο καθώς κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη σπάθη κατηγορίας Α, πρώτο μετάλλιο στο άθλημα για το τρέχον έτος.

Ο Ντούνης, ο οποίος ήταν τέταρτος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, σημείωσε τέσσερις νίκες σε έξι αγώνες στη φάση των ομίλων. Από τους 16 πέρασε bye, ενώ στα προημιτελικά νίκησε 15-11 τον Γάλλο Λουντοβίκ Λεμόν και στα ημιτελικά τον Ιταλό (Νο-3 στο ταμπλό), Εδουάρδο Γιορντάν.

Στον αγώνα για την πρόκρισή του στον τελικό έχασε 15-6 από τον Ούγγρο ασημένιο Παραολυμπιονίκη του Ρίο, Ρίτσαρντ Όσβαθ, ωστόσο χάρισε στα ελληνικά σπαθιά το πρώτο τους μετάλλιο στη χρονιά που διανύουμε.

Στη σπάθη κατηγορίας Β, η Κέλλυ Λουφάκη κατετάγη 8η, ενώ στη σπάθη Α, η Αδαμαντία-Στυλιανή Ζαχαριάδη ήταν 12η και η Έφη Βλάμη 16η.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics