Breaking News
22 Μαΐου 2017

Με το δυνατό προπονητικό καμπ στην Κοπεγχάγη μπήκε στην τελική ευθεία η προετοιμασία της εθνικής μας ομάδας ανδρών για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ατομικών αγωνισμάτων.

Οι αθλητές Παναγιώτης Γκιώνης, Τάσος Ρηνιώτης, Γιάννης Σγουρόπουλος και ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Βατσακλής μετέβησαν σήμερα στην πρωτεύουσα της Δανίας όπου μέχρι τις 25 του μήνα θα πάρουν μέρος στη συγκέντρωση προετοιμασίας, που οργανώνει η ομοσπονδία επιτραπέζιας αντισφαίρισης της χώρας εν όψει των αγώνων του Ντίσελντορφ. Οι Έλληνες διεθνείς δέχτηκαν την πρόσκληση για κοινές προπονήσεις με Δανούς, Ρώσους, Σουηδούς και άλλους αθλητές και σίγουρα θα ωφεληθούν καθώς μάλιστα δεν έχουν συχνά την ευκαιρία για τέτοια καμπ στο εξωτερικό.

Από τους αθλητές, που είναι στην αποστολή για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γερμανίας (29/05-05/06), έμεινε στην Αθήνα ο Κώστας Παπαγεωργίου λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων. Συνεχίζει τις προπονήσεις στην Αθήνα, μαζί φυσικά με την Κατερίνα Τόλιου και τη Μαρία Χριστοφοράκη, ο οποίες θα εκπροσωπήσουν τη γυναικεία επιτραπέζια αντισφαίριση στην κορυφαία διοργάνωση.

Το καμπ διεξάγεται σε περιοχή 20 χιλιόμετρα έξω από την Κοπεγχάγη. Στις 24 θα γίνει και επίσημο τουρνουά προκειμένου να δοκιμάσουν ακόμα καλύτερα οι αθλητές την αγωνιστική τους φόρμα, ελάχιστες ημέρες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Τους αγώνες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και φίλαθλοι. Η αποστολή έφτασε το μεσημέρι και το απόγευμα πήρε μέρος στην πρώτη προπόνηση. Την ερχόμενη Παρασκευή η ομάδα θα βρίσκεται πίσω στην Αθήνα και δύο μέρες μετά θ’ αναχωρήσει για τη Γερμανία. Η πρόσκληση από τους Σκανδιναβούς ήρθε ύστερα από συνεννόηση του Κώστα Βατσακλή με τον Σουηδό προπονητή της εθνικής Δανίας Λίνους Μερνστέιν. Το καμπ γίνεται σε σύγχρονο Ολυμπιακό Κέντρο στα περίχωρα της Κοπεγχάγης σε καταπράσινο τοπίο δίπλα στο γήπεδο του γνωστού ποδοσφαιρικού κλαμπ της Μπρόντμπι. Οι αποστολές μένουν εκεί, οι αθλητές δουλεύουν σε εξαιρετικές συνθήκες κι έχουν στη διάθεσή τους και σύγχρονο γυμναστήριο. Εκτός από τους Δανούς και τους Έλληνες διεθνείς μετέχουν στο καμπ έξι Ρώσοι αθλητές, Σουηδοί όπως και ο Ινδός (πρώην συμπαίκτης του Γκιώνη στην Μπορούσια Ντίσελντορφ) Καμάλ Ατσάντα. Από τους Δανούς ξεχωρίζει η παρουσία του Γκροθ, του πρωταθλητή Ευρώπης στο διπλό ανδρών, οι Ρώσοι έχουν μεταξύ άλλων τους έμπειρους Σιμπάεφ, Βλασόφ, Λιβεντσόφ, όπως και τον νεαρό Σιντόρενκο της κατηγορίας παίδων και οι Σουηδοί τον Άρβιντσον.

* Ολοκληρώθηκε σήμερα η προκριματική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος παμπαίδων-παγκορασίδων. Τα αποτελέσματα απ’ όλες τις περιοχές θα δημοσιευτούν τις προσεχείς ημέρες από τη γραμματεία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας (httf.gr).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics