Breaking News
23 Μαΐου 2017

Αναχώρησε για το Ρατσίτσε της Τσεχίας η Εθνική ομάδα κωπηλασίας που θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών από τις 26 έως και τις 28 Μαΐου.

Μία διοργάνωση που θα συγκεντρώσει περισσότερους από 500 αθλητές κι αθλήτριες από 34 χώρες.
Η 4η Ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο, Κατερίνα Νικολαϊδου, θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στο βαρύ σκιφ κι ενώ έχει αναδειχτεί πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ελαφρύ σκιφ το 2013 στη Σεβίλλη και το 2014 στο Βελιγράδι.

Στους άνδρες, στο σκιφ ελαφρών βαρών θα αγωνιστεί με στόχο το βάθρο ο Λευτέρης Κόνσολας, ενώ με αξιώσεις διεκδικεί ένα μετάλλιο και ο Βασίλης Αγγελόπουλος στο βαρύ σκιφ. Μετά την 6η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο στη τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου ελαφρών βαρών, οι Σπύρος Γιάνναρος και Παναγιώτης Μαγδανής σφίγγουν τα κουπιά στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών στην Τσεχία. Από το πλήρωμα της ελαφριάς τετρακώπου στο Ρίο ντε Τζανέιρο, ο Στέφανος Ντούσκος θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό στην ελαφριά, μαζί με τους Άγγελο και Απόστολο Γιαννατζή, αλλά και τον πολλά υποσχόμενο Νίνο Νικολαϊδη. Τέλος, τα νεαρά κορίτσια Θωμαής Εμμανουηλίδου και Μαρία Περγούλη είναι έτοιμα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών
Την ελληνική ομάδα συνοδεύουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Σάκης Αθανασιάδης, Τόλης Παλαιοπάνος και Χρόνης Βλασταρίδης καθώς και ο γιατρός της εθνικής ομάδας Γιάννης Χριστογιάννης. Αρχηγός της ελληνικής αποστολής είναι ο πρόεδρος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας (ΕΚΟΦΝΣ), Γιάννης Καρράς.


Αναλυτικά οι 11 αθλητές και αθλήτριες που θα αγωνιστούν με τα χρώματα της Ελλάδας ανά πλήρωμα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2017 έχουν ως εξής:


Σκιφ ελ βαρών (α): Λευτέρης Κόνσολας

Σκιφ (α): Βασίλης Αγγελόπουλος

Σκιφ (γ): Κατερίνα Νικολαΐδου


Διπλό σκιφ ελ βαρών (α): Σπύρος Γιάνναρος-Παναγιώτης Μαγδανής

Διπλό σκιφ ελ βαρών (γ): Θωμαής Εμμανουηλίδου-Μαρία Πέργουλη

Τετράκωπος άνευ (α): Άγγελος Γιαννατζης-Στέφανος Ντούσκος-Απόστολος Γιάννατζης-Νίνος Νικολαϊδης.

Το πλήρες τηλεγράφημα της Ασπασίας Βελονάκη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics