Breaking News
23 Μαΐου 2017

Στη Γαλλία έγινε το Σαββατοκύριακο η τελευταία φάση των διασυλλογικών πρωταθλημάτων στις National κατηγορίες. Αφορούσε σε ματς κατάταξης μεταξύ των ομάδων, που πρώτευσαν σε γκρουπ της δεύτερης φάσης και εξασφάλισαν άνοδο κατηγορίας. Μέσα στις συμμετέχουσες ομάδες ήταν και η Γκραν Κουεβίλ της Αλίκης Κιούφη και μάλιστα έκανε εξαιρετικό φινάλε στη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Πήγε μέχρι τον τελικό των πλέι οφ της National 3 (5ης κατηγορίας της χώρας) και τελικά κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία. Νωρίτερα είχε πετύχει τον βασικό στόχο της προαγωγής στη National 2 (την 4η κατηγορία). Οι αγώνες έγιναν στο Κλερμόν Φεράν. Να θυμίσουμε ότι σε αυτά τα ματς επρόκειτο ν’ αγωνιστεί και η Καπέλ λα Γκραντ 1 του Κώστα Λαγογιάννη και του Νίκου Αντωνιάδη, ωστόσο ανακοίνωσε ότι για οικονομικούς λόγους δεν θα κάνει χρήση του δικαιώματός της ν’ ανέβει στην 3η κατηγορία (National 1) και απείχε από τα πλέι οφ.

Η διαδικασία στην 4η κατηγορία των γυναικών άρχισε από την 8άδα. Η Γκραν Κουεβίλ επικράτησε το Σάββατο της Μαρλί λε Ρουά με 8-5. Η πρώην πρωταθλήτρια Ελλάδας του διπλού γυναικών ήταν μεγάλη πρωταγωνίστρια για την ομάδα της, αφού σημείωσε τρεις νίκες στα ατομικά της παιχνίδια και είχε νικηφόρο αποτέλεσμα και στο διπλό. Την Κυριακή στα ημιτελικά η Γκραν Κουεβίλ πέτυχε νέα νίκη, καθοδηγούμενη και πάλι από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια. Κατέβαλλε με 8-4 τη Λε Μαν με την Κιούφη να είναι το ίδιο αποδοτική με τρεις νίκες στο απλό και μία στο διπλό.

Στον τελικό της κατηγορίας η Γκραν Κουεβίλ συνάντησε τη Ριλέ, η οποία στη 2η φάση των γκρουπ είχε πάρει την προνομιούχο 1η θέση και την άνοδο στη National 2 στο 4ο γκρουπ. Η Ριλέ ήταν πιο δυνατή, επικράτησε με 8-4 και αναδείχτηκε πρωταθλήτρια της 5ης κατηγορίας. Σε αυτό το ματς έσπασε και το αήττητο της Κιούφη στα πλέι οφ. Πέτυχε μία νίκη σε ατομικό παιχνίδι και μία στο διπλό.

* Η γραμματεία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. δημοσίευσε στην ιστοσελίδα πολλές πληροφορίες για το οργανωτικό κομμάτι του Πανελληνίου πρωταθλήματος παμπαίδων-παγκορασίδων, όπως τις έλαβε από τους οικοδεσπότες (http://httf.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3727). Η τελική φάση θα γίνει στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 3-5 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο Δερβενίου στην Κορινθία και τη διοργανώνουν ο τοπικός Α.Ο. Ξυλοκάστρου και ο δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α..

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics