Breaking News
20 Ιουλίου 2017

Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποιούν οι Έλληνες ιστιοπλόοι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της κλάσης TECHNO 293 PLUS που διεξάγεται στο Κιμπερόν της Γαλλίας.

 

Μέσα σε τρία μετάλλια είναι οι Έλληνες ιστιοπλόοι στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Techno

Μετά και την 5η κούρσα στα αγόρια οι Α. Καλπογιαννάκης και Λ.Τσορτανίδης φιγουράρουν στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας των 95 σκαφών και έχουν θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για την κατακτηση μεταλλίων. Το ίδιο ισχύει για την Α. Δίβαρη, η οποία ανέβηκε στην τρίτη θέση στην κατηγορία των κοριτσιών.

Αναλυτικά ο Καλπογιαννάκης στην 4η ιστιοδρομία τερμάτισε 2ος και στην 5η κούρσα χρεώθηκε 49 βαθμούς ποινής λόγω πρόωρης εκκίνησης. Αυτή την κούρσα, όμως, την «πέταξε» και με 6 βαθμούς είναι πρώτος. Από πίσω του με 8 βαθμούς ακολουθεί ο Λ. Τσορτανίδης, ο οποίος στις δύο τελευταίες κούρσες κατέκτησε ισάριθμες πρώτες θέσεις.

Πολύ καλά πάει και ο Πέτρος Τσορτανίδης, ο οποίος είναι 13ος με 33 βαθμούς. Από εκεί και πέρα ο Ε. Μανιαδάκης είναι 27ος με 50β., ο Σ. Ε. Τζοτζολάκης 53ος με 89β. και ο Μ. Βούρτσης 90ος με 162 β.

Στα κορίτσια έχουν γίνει τέσσερις ιστιοδρομίες και εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποιεί η Α. Δίβαρη, η οποία στις δύο τελευταίες κούρσες τερμάτισε 1 και 7 αντίστοιχα. Έτσι, με 12 βαθμούς είναι 3η σε σύνολο 50 σκαφών. Η Α. Ε. Σαραβανού είναι 43η με 115 βαθμούς.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Optimist

Στην Ταϊλάνδη βρίσκεται σε εξέλιξη το παγκόσμιο πρωτάθλημα Όπτιμιστ, στο οποίο συμμετέχουν 5 Ελληνες. Ανάλογα τα αποτελέσματά τους στις προκριματικές ιστιοδρομίες τα 281 σκάφη έχουν χωριστεί σε τέσσερις στολίσκους.

Στον χρυσό των 71 σκαφών τρέχουν δύο ιστιοπλόοι μας και πάνε αρκετά καλά. Μετά και την 7η κούρσα ο Ο. Ε. Σπανάκης είναι 16ος με 72 βαθμούς και ο Ι. Βαλιάδης 26ος με 83 βαθμούς.

Στον αργυρό στολίσκο, που τρέχουν 70 σκάφη, ο Π. Μανδηλάρης είναι 22ος με 139 βαθμούς και ο Σ. Τσάκος 31ος με 147 βαθμούς.

Στον χάλκινο στολίσκο, που επίσης αγωνίζονται 70 σκάφη, ο Δ. Σουρλατζής είναι 58ος με 255 βαθμούς.

sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics