Breaking News
08 Νοεμβρίου 2018

Το αρκουδάκι έγινε viral επειδή προσπαθούσε να φτάσει στη μητέρα του παρά τα εμπόδια, οι ειδικοί κατηγορούν το drone πως παρενόχλησε τα ζώα.

 

«Όσες φορές κι αν πέσεις, άλλες τόσες πρέπει να σηκωθείς», αυτή η λεζάντα εμφανίστηκε χιλιάδες φορές πλάι στο βίντεο που δείχνει την απελπισμένη προσπάθεια μίας μικρής αρκούδας να φτάσει στη μητέρα του.

Οι περισσότεροι βρήκαν χαριτωμένο το βίντεο και το θεώρησαν καλό παράδειγμα για όλα τα εμπόδια που συναντάμε στη ζωή.

Οι ειδικοί βρήκαν ευκαιρία να θίξουν ένα σοβαρό θέμα.

Σε μία στιγμή του βίντεο το αρκουδάκι είναι έτοιμο να φτάσει στη μητέρα του, όταν το drone πλησιάζει αρκετά (1:17) η αρκούδα κάνει άγριες κινήσεις για να το διώξει. Εκείνη τη στιγμή το μικρό χάνει την ισορροπία του και έπεσε στο γκρεμό.

Ο άνθρωπος που χειριζόταν το drone ανέφερε πως η συσκευή του απλά έκανε zoom, ωστόσο ειδικοί της άγριας φύσης το αμφισβητούν.

«Ποτέ δεν είναι σωστό να ενοχλείς ένα ζώο στο περιβάλλον του. Είτε για ένα βίντεο που θα το ενοχλήσει, είτε για μία selfie. Πρέπει να σεβόμαστε τα ζώα κι όχι να τα παρενοχλούμε για να γίνουμε viral. Εγώ είδα ότι τα ζώα παρενοχλήθηκαν αρκετά από το drone στο συγκεκριμένο βίντεο», ανέφερε ο οικολόγος Jacquelyn Gill.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics