Breaking News
10 Ιανουαρίου 2019

Με βροχές, καταιγίδες σε θαλάσσια και παραθαλάσσια κυρίως τμήματα και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και στα ημιορεινά της βόρειας χώρας θα κυλήσει ο καιρός την Πέμπτη. Την Παρασκευή αναμένεται βελτίωση στα βόρεια και το Σάββατο σταδιακή εξασθένηση στην υπόλοιπη χώρα.

 

Οι άνεμοι την Πέμπτη θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 6 με 8 και στο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ, με στροφή την Παρασκευή σε δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ με εξασθένηση. Το Σάββατο, στα νότια θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και στα υπόλοιπα από βόρειες 5 με 7 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Πέμπτη και μικρή πτώση το Σάββατο.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, σποραδικές βροχές ή χιονόνερο και στα ορεινά και ημιορεινά της Μακεδονίας πρόσκαιρες χιονοπτώσεις. Η θερμοκρασία από μείον 4 έως 12 βαθμούς στα ανατολικά.

Στη Θεσσαλονίκη, κατά περιόδους χιονόνερο και χιόνι κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά. Το θερμόμετρο από 0 έως 7 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, σποραδικές βροχές ή καταιγίδες και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 6 με 8 μποφόρ και η θερμοκρασία από 0 έως 15 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, βροχές, καταιγίδες και λίγα χιόνια στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 3 έως 16 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, βροχές ή καταιγίδα και η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Στην Κρήτη, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα, τοπικές βροχές και παροδικές καταιγίδες, άνεμοι νοτιοδυτικών διευθύνσεων 7 με 9 μποφόρ και το θερμόμετρο από 8 έως 16 βαθμούς.

Στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές βροχές και καταιγίδες, νότιοι άνεμοι 7 με 9 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, βροχές κατά περιόδους και χιόνια στα ορεινά και βόρεια ημιορεινά. Ο υδράργυρος από μείον 1 έως 15 βαθμούς στα νότια.

Στην Αττική, πρόσκαιρες βροχές, νοτιοδυτικοί άνεμοι 6 με 8 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
alphatv.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics