Breaking News
12 Μαρτίου 2019

Την Τρίτη ο καιρός αλλάζει με βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά, ενώ την Τετάρτη σταδιακά τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά.

Την Πέμπτη, βροχές, τοπικές καταιγίδες (κυρίως στα δυτικά) και χιόνια στα ορεινά θα επηρεάσουν τη δυτική, κεντρική και βόρεια χώρα.

Οι άνεμοι την Τρίτη θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 μποφόρ με σταδιακή στροφή στα δυτικά και βόρεια σε βορείων διευθύνσεων 6 με 8 και στο βόρειο Αιγαίο τη νύχτα 9 μποφόρ, ενώ την Τετάρτη βοριάδες 6 με 8 και στο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ θα επικρατήσουν σε όλη τη χώρα με βαθμιαία εξασθένηση. Την Τετάρτη και από τα δυτικά οι άνεμοι θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία την Τρίτη και την Τετάρτη θα σημειώσει αισθητή πτώση και την Πέμπτη μικρή άνοδο.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, σποραδικές βροχές ή καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία από μείον 2 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, βροχές, καταιγίδες και χιόνι στα ορεινά. Το θερμόμετρο από 5 έως 13 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά με εξασθένηση το βράδυ, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 5 με 7 και βαθμιαία βόρειοι ως 8 μποφόρ και η θερμοκρασία από 2 έως 16 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, βροχές, σποραδικές καταιγίδες και από το απόγευμα χιόνια στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 2 έως 16 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, βροχές και η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές βροχές και από το μεσημέρι καταιγίδες, άνεμοι νοτιοδυτικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 10 έως 19 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, σποραδικές βροχές και καταιγίδες, άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και βαθμιαία στα βόρεια βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ ενισχυόμενοι τη νύχτα.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, βροχές, από το μεσημέρι τοπικά ισχυρές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 4 έως 17 βαθμούς.

Στην Αττική, από το μεσημέρι βροχές, σποραδικές καταιγίδες και τη νύχτα χιόνι στην Πάρνηθα, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και το βράδυ βορειοανατολικοί. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics