Breaking News
13 Μαΐου 2019

Με βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας θα κυλήσει το επόμενο τριήμερο.

Έτσι, τη Δευτέρα και την Τρίτη θα επηρεαστούν το Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο, με εξασθένηση το βράδυ της Τρίτης, ενώ την Τετάρτη η κεντρική και βόρεια κυρίως χώρα. Τα φαινόμενα τοπικά (κυρίως στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία) θα είναι έντονα και θα συνοδεύονται από χαλάζι.

Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και τη Δευτέρα στο Ιόνιο 7 μποφόρ και στα ανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με στροφή στα νότια την Τετάρτη σε δυτικούς.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση τη Δευτέρα.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές βροχές και στα δυτικά τμήματα πιθανώς ισχυρές καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 8 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, παροδικές βροχές ή καταιγίδες και το θερμόμετρο από 13 έως 23 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, βροχές και τοπικά έντονες καταιγίδες, νοτιοανατολικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 9 έως 21 βαθμούς.

Στην Πάτρα, παροδικές βροχές.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές ή καταιγίδες και ο υδράργυρος από 7 έως 22 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πρόσκαιρες βροχές και η θερμοκρασία έως 21 βαθμούς.

Στην Κρήτη, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και παροδικές βροχές στα δυτικά, άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 13 έως 25 βαθμούς.

Στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές, άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές στη Θεσσαλία. Ο υδράργυρος από 10 έως 23 βαθμούς.

Στην Αττική, παροδικές βροχές ή καταιγίδες, άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics