Breaking News
11 Σεπτεμβρίου 2019

Με ήλιο και τοπικές νεφώσεις θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο τριήμερο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ πρόσκαιρες βροχές ή όμβροι αναμένονται την Τετάρτη και την Πέμπτη στα δυτικά και βόρεια κυρίως ηπειρωτικά, και την Παρασκευή στην ανατολική χώρα.

 

Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά από μεταβλητές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ με στροφή σε βόρειους και ενίσχυση από την Πέμπτη, και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στο Αιγαίο 7 και την Παρασκευή τοπικά 8 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά την Παρασκευή.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικές βροχές ή όμβρους τις θερμές ώρες στα δυτικά. Η θερμοκρασία από 14 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά και το θερμόμετρο από 19 έως 30 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία από 15 έως 32 βαθμούς.

Στην Πάτρα, ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά.

Στην Πελοπόννησο, ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικές βροχές ή όμβρους κυρίως στα δυτικά το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 14 έως 33 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα και η θερμοκρασία έως 28 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, γενικά καλός καιρός, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 20 έως 29 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με παροδικές νεφώσεις και τοπικές βροχές στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 16 έως 32 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα, βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ στα ανατολικά και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics