Breaking News
07 Οκτωβρίου 2019

Με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο διήμερο, ενώ την Τετάρτη θα αναμένεται βελτίωση.

 

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και παροδικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά θα είναι βαθμιαία βορειοανατολικών διευθύνσεων 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο πρόσκαιρα 7 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση τη Δευτέρα και μικρή άνοδο την Τετάρτη.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα:

Στη Μακεδονία και αργότερα στη Θράκη, σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 8 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, βροχές ή καταιγίδες και το θερμόμετρο από 13 έως 18 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 10 έως 23 βαθμούς.

Στην Πάτρα, βροχές ή καταιγίδες.

Στην Πελοπόννησο, σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 12 έως 23 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, βροχερός καιρός και η θερμοκρασία έως 25 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές βροχές ή καταιγίδες, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 18 έως 26 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, βαθμιαία βροχές και πιθανώς καταιγίδες, άνεμοι στα νότια από νότιες και στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 13 έως 23 βαθμούς.

Στην Αττική, σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κατά διαστήματα, άνεμοι ανατολικών και σταδιακά νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 17 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics