Breaking News
07 Νοεμβρίου 2019

Την Πέμπτη οι βροχές στα δυτικά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες, ενώ βροχές θα σημειωθούν βαθμιαία και σε αρκετές περιοχές της υπόλοιπης χώρας.

Την Παρασκευή τα φαινόμενα θα επηρεάσουν ολόκληρη τη χώρα, αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν. Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι βελτιωμένος με τοπικές βροχές το πρωί στα ανατολικά και βαθμιαία στα δυτικά.

Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη κατά περιόδους 7 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Παρασκευή.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικά αυξημένες νεφώσεις με βροχές και στα δυτικά καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 8 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, τοπικές βροχές το βράδυ και το θερμόμετρο από 12 έως 25 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, σποραδικές βροχές ή καταιγίδες και η θερμοκρασία από 11 έως 25 βαθμούς.

Στην Πάτρα, βροχή ή καταιγίδα από το απόγευμα.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές και στα δυτικά βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 8 έως 26 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, βροχή από το μεσημέρι και η θερμοκρασία έως 25 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές βροχές, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 16 έως 27 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές, άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικά αυξημένες νεφώσεις με βροχές από το βράδυ και ο υδράργυρος από 9 έως 26 βαθμούς.

Στην Αττική, βαθμιαία αύξηση των νεφώσεων με πιθανή βροχή τη νύχτα, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics