Breaking News
07 Νοεμβρίου 2019

Η ταινία «Για θύμισε μου» αποτελεί ύμνο στους φροντιστές ατόμων που νοσούν από Αλτσχάιμερ, εκφράζοντας τους φόβους και τις αγωνίες τους και όλα τα γυρίσματα έγιναν στην Κρήτη με επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες ηθοποιούς, όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή του 104,4 ΠΑΜΕ ΑΕΡΑ με τον Θάνο Κορομπύλια η σκηνοθέτης και σεναριογράφος Μαρία Σβολιαντοπουλου.

Η ίδια αναφέρθηκε στην ταινία, την διαφορετικότητα της, το σπουδαίο μήνυμα που περνάει και είπε πως περιμένει με τα υπόλοιπα μέλη της παραγωγής τους φίλους της περιοχής την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στο ΡΕΞ στον Αγιο Νικόλαο

ακούστε εδώ

 Fonien.gr

στην ταινία παίζουν οι ηθοποιοί Ανδριανή Αγγελιδάκη, Αμαλία Ζαργιανάκη, Κάρμεν Ρουγγέρη, Γιώργος Κιμούλης, Γιώργος Χρανιώτης, Κώστας Αποστολάκης και Γιάννης Ζουγανέλης.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics