Breaking News
02 Δεκεμβρίου 2019

Πάνε 3 τύποι στο δημαρχείο. Τους λέει ο δήμαρχος:- Παιδιά, θέλω να πάτε να βοηθήσετε ανθρώπους να κόψουν τα ναρκωτικά.- Εντάξει, λένε αυτοί.

Μετά από 2 μήνες πάνε στο δημαρχείο.

Λεει ο δημαρχος στον πρωτο:- Για πες εσυ. Ποσους καταφερες;- Να, λεει, 1000 ατομα.- Μπραβο, καλη δουλεια, πως τα καταφερες;- Να... Έκανα έναν μεγάλο και έναν μικρό κύκλο. Και τους είπα ότι ο μεγάλος είναι το μυαλό τους πριν τα ναρκωτικά και μετά...- Μπραβο! λεει ο δημαρχος

.Παει στον δευτερο:- Εσύ, λέει, πόσους;- 10.000!- Μπράβο! Πώς τα κατάφερες;- Τους είπα ότι ο μεγάλος είναι η υγεία τους πριν τα ναρκωτικά, και ο μικρός κύκλος η υγεία τους μετά τα ναρκωτικά!- Μπράβο λέει ο δήμαρχος.

Εσύ πόσους κατάφερες; ρωτάει τον τρίτο.- 1.000.000!- Τί; Μα πώς;- Να, έκανα ένα μεγάλο κύκλο και ένα μικρό.- Ε, και;- Και τους είπα ότι ο μικρός είναι ο κώλος τους πριν την φυλακή!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics