Breaking News
12 Φεβρουαρίου 2020

Στο 251 Στρατιωτικό Νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο πρώην υπουργός Γιώργος Κατρούγκαλος ο οποίος τραυματίστηκε παίζοντας μπάντμιντον.


Ο Γιώργος Κατρούγκαλος υποβάλλεται σε απεικονιστικές και εργαστηριακές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Πάντως, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο τραυματισμός δεν είναι σοβαρός.

«Συμμετείχα το πρωί σε μία αθλητική εκδήλωση αραβικής πρεσβείας. Έπεσα και οι εξετάσεις έδειξαν ένα ελαφρύ κάταγμα. Ελπίζω από αύριο να είμαι ξανά μάχιμος (έστω κ με κηδεμόνα). Θερμές ευχαριστίες σε όσους επικοινωνήσατε μαζί μου για το ενδιαφέρον κ τις ευχές σας» έγραψε.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics