Breaking News
15 Φεβρουαρίου 2020

Οι βροχές και οι καταιγίδες το Σάββατο θα περιοριστούν κυρίως μέσα στο Αιγαίο.

Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά, ενώ σταδιακά θα επικρατήσουν και πολύ ισχυροί βοριάδες. Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός την Κυριακή. Με καλοκαιρία γενικά θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, παροδικές νεφώσεις με βροχές και χιονοπτώσεις στις πιο ορεινές περιοχές. Πολύ γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία από μείον 1 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενούς βροχής νωρίς το πρωί. το θερμόμετρο από 7 έως 14 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, αρκετή ηλιοφάνεια. Πιθανότητα ασθενών βροχών και παροδικών χιονοπτώσεων στα ορεινά μόνο τις πρώτες πρωινές ώρες και η θερμοκρασία από 0 έως 18 βαθμούς.

Στην Πάτρα, λίγες βροχές νωρίς το πρωί και στη συνέχεια βελτιωμένος καιρός.

Στην Πελοπόννησο, πρόσκαιρες τοπικές βροχές που βαθμιαία θα σταματήσουν. Ο υδράργυρος από 1 έως 17 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, παροδικές βροχές κυρίως το πρωί και η θερμοκρασία έως 15 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, πιθανώς τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι σταδιακά βόρειοι 6 με 8 μποφόρ και το θερμόμετρο από 9 έως 15 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. άνεμοι ανατολικοί-βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ και η θερμοκρασία από 8 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, πρόσκαιρες νεφώσεις με βροχές και χιονοπτώσεις στις πιο ορεινές περιοχές. Σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Ο υδράργυρος από 2 έως 15 βαθμούς.

Στην Αττική, παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και σταδιακή βελτίωση του καιρού. Άνεμοι βοριάδες θα ενισχυθούν στα 5 με 6 και τοπικά στα ανατολικά στα 7 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics