Breaking News
23 Μαρτίου 2020

Με άστατο καιρό ξεκινά η νέα εβδομάδα στη χώρα μας. Οι βροχές θα είναι αρκετές, οι άνεμοι τοπικά ενισχυμένοι και η θερμοκρασία σε πτώση κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια, όπου θα σημειωθούν και χιονοπτώσεις βασικά στα ορεινά. Τουλάχιστον έως και την Παρασκευή οι βροχές τοπικά θα επιμείνουν.

 

Πιο αναλυτικά, την Δευτέρα:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, νεφώσεις με βροχές, πιθανώς τοπικά ισχυρές στην κεντρική Μακεδονία, χιονοπτώσεις στα ορεινά και τα ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας . Η θερμοκρασία από μείον 2 έως 12 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, νεφώσεις με βροχές και το θερμόμετρο από 4 έως 9 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, νεφώσεις με βροχές με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία από 2 έως 17 βαθμούς.

Στην Πάτρα, πρόσκαιρες νεφώσεις με παροδικές βροχές.

Στην Πελοπόννησο, νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές. Ο υδράργυρος από 3 έως 18 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, αρκετή ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στις Κυκλάδες. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση και το θερμόμετρο από 10 έως 18 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις με βροχές κυρίως στα βόρεια. Άνεμοι νοτιοανατολικοί έως 6 μποφόρ στα Δωδεκάνησα με εξασθένηση και η θερμοκρασία από 10 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, νεφώσεις αυξημένες με βροχές. Ο υδράργυρος από 3 έως 16 βαθμούς.

Στην Αττική, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Άνεμοι ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics