Breaking News
25 Μαρτίου 2020

Επιδείνωση του καιρού περιμένουμε από το απόγευμα της Τετάρτης και τα νοτιοδυτικά με βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά σταδιακά στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Τα φαινόμενα τοπικά θα είναι ισχυρά και θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανατολικούς ανέμους. Η θερμοκρασία θα είναι χαμηλή στην κεντρική και τη βόρεια χώρα, αρκετά ανεβασμένη στη νότια Ελλάδα. Ο άστατος και βροχερός καιρός θα επιμείνει και το διήμερο Πέμπτη-Παρασκευή με έντονα φαινόμενα τοπικά.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, νεφώσεις αυξημένες με τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά, πρόσκαιρα και στα ημιορεινά. Η θερμοκρασία από 1 έως 12 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, νεφώσεις με λίγες ασθενείς βροχές και το θερμόμετρο από 5 έως 10 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, νεφώσεις με βροχές κυρίως από το απόγευμα, πιθανώς τοπικά ισχυρές και χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 4 έως 17 βαθμούς.

Στην Πάτρα, νεφώσεις αυξημένες με βροχές κυρίως από το απόγευμα, πιθανώς τοπικά ισχυρές.

Στην Πελοπόννησο, νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες από το μεσημέρι, τοπικά ισχυρές. Χιονοπτώσεις στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 5 έως 18 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πρόσκαιρες νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι και η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, πρόσκαιρες νεφώσεις με βροχές από το απόγευμα. Οι άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 11 έως 18 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, λίγες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως τη νύχτα προς την Πέμπτη. Άνεμοι σταδιακά παντού από ανατολικές διευθύνσεις έως 8 μποφόρ στα βόρεια και η θερμοκρασία από 10 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, νεφώσεις με βροχές, τοπικά ισχυρές από το βράδυ. Χιονοπτώσεις στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 3 έως 16 βαθμούς.

Στην Αττική, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές κυρίως από το απόγευμα, πιθανώς τοπικά ισχυρές. Άνεμοι βορειοανατολικοί έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics