Breaking News
27 Μαρτίου 2020

Ο άστατος και βροχερός καιρός θα επιμείνει και την Παρασκευή με πολλές βροχές τοπικά ισχυρές, λίγες τοπικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν γενικά τα 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα είναι χαμηλή κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια.

Σχετική βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός το Σαββατοκύριακο με άνοδο της θερμοκρασίας και λιγότερες βροχές.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 2 έως 12 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, νεφώσεις με βροχές και το θερμόμετρο από 6 έως 10 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, νεφώσεις με βροχές, πρόσκαιρα ισχυρές, χιονοπτώσεις στα ορεινά και σταδιακή βελτίωση του καιρού. Η θερμοκρασία από 3 έως 16 βαθμούς.

Στην Πάτρα, νεφώσεις με παροδικές βροχές, τοπικά ισχυρές.

Στην Πελοπόννησο, νεφώσεις με βροχές ισχυρές, χιονοπτώσεις στα ορεινά και σταδιακή βελτίωση του καιρού. Ο υδράργυρος από 2 έως 16 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, παροδικές νεφώσεις με ισχυρές βροχές νωρίς το πρωί και η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές με εξασθένηση μες την ημέρα. Οι άνεμοι σταδιακά βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 8 έως 16 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές ή καταιγίδες. Άνεμοι βορειοανατολικοί στα βόρεια, σταδιακά δυτικοί στα υπόλοιπα έως 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 10 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, νεφώσεις με βροχές, τοπικά ισχυρές και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 2 έως 14 βαθμούς.

Στην Αττική, νεφώσεις με βροχές τοπικά ισχυρές, πιθανώς και καταιγίδα κυρίως στα νότια του νομού. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ALPHATV.GR

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics