Breaking News
29 Μαρτίου 2020

Στην σύλληψη δύο αντρών, αλλά και μίας γυναίκας προέβη η αστυνομία του Ηρακλείου οι οποίοι πήγαν για ψώνια σε σούπερ μάρκετ δίχως να πληρώσουν.


Για ψώνια αλλά χωρίς να έχουν την πρόθεση να πληρώσουν, πήγαν τρία άτομα σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ στο Ηράκλειο στην περιοχή του Γαζίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, πρόκειται για μία γυναίκα και δύο άνδρες οι οποίοι μπήκαν στο σούπερ μάρκετ με κίνητρο την κλοπή.

Στην προσπάθειά τους να φύγουν με τα προϊόντα, έγιναν αντιληπτοί από τον υπεύθυνο της επιχείρησης και στη συνέχεια ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Όπου κι αν είσαι είναι και το καζίνο σου, με Live Blackjack & Ρουλέτα και τραπέζια με Έλληνες dealers αποκλειστικά για τα μέλη της Stoiximan. Πάτα εδώ!
Στο σημείο έφτασε η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ και τους φόρεσε χειροπέδες, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν προϊόντα αξίας περίπου 200 ευρώ.

πηγή: ekriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics