Breaking News
26 Ιουνίου 2020

Το υπουργείο Τουρισμού έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τα ξενοδοχεία καραντίνας κατά του κορονοϊού που θα λειτουργήσουν σε όλη τη χώρα.


Τα συγκεκριμένα τουριστικά καταλύματα θα μισθώνονται αποκλειστικά για την προσωρινή διαμονή φυσικών προσώπων στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του κινδύνου μετάδοσης του κορονοϊού.

Η απόφαση αυτή ισχύει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Με την δημοσίευση της παρούσας αίρεται για τις οικείες Περιφερειακές Ενότητες ή νησιά, η υποχρεωτικότητα του στοιχείου Πρωτοκόλλου Κ του Παραρτήματος I της υπ’ αρ. 1881/29.05.2020 Κοινής Απόφασης των Υπουργών Οικονομικών, Υγείας και Τουρισμού (Β’2084), όπως τροποποιήθηκε με τις υπ’αρ. 8958/15.06.2020 (Β’2370) και υπ’αρ. 9418/23.06.2020 (Β’2498) όμοιες Αποφάσεις.

Να σημειωθεί ότι το 67% των αναγκών σε ξενοδοχεία καραντίνας σε συνολικά 59 περιφερειακές ενότητες, έχει καλυφθεί μέχρι τώρα όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου Τουρισμού. Από εκεί και πέρα ένα επιπλέον ποσοστό 11% αναμένεται να έχει καλυφθεί έως την Τρίτη, 30 Ιουνίου, σε περιοχές που δεν είναι ιδιαίτερα τουριστικές στην ηπειρωτική χώρα. Ο

Σχετικά με την κάλυψη του υπόλοιπου 22%, υπάρξει ανακοίνωση από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας μέσα από το επιχειρησιακό σχέδιο που τρέχει. Σύμφωνα με πληροφορίες τουριστικές περιοχές που δεν έχουν ακόμα ξενοδοχεία καραντίνας θα καλύπτονται από κοντινές περιοχές και ο σχεδιασμός θα είναι έτοιμος την 1η Ιουλίου.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό μόλις ολοκληρωθεί το πλάνο τα ξενοδοχεία καραντίνας σταματά η υποχρέωση των ξενοδοχείων να έχουν κενά δωμάτια για τη φιλοξενία τυχόν κρουσμάτων κορονοϊού.

Δείτε  ΕΔΩ  όλη τη λίστα με τα ξενοδοχεία καραντίνας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics