Breaking News
14 Σεπτεμβρίου 2019

Τα εύσημα από τον αρχηγό της Εθνικής Ιταλίας, Οσμάνι Χουαντορένα και τον ομοσπονδιακό της τεχνικό, Τσίκο Μπλεντζίνι, πήρε η Εθνική ομάδα για την εικόνα που έδειξε κόντρα στην «σκουάντρα ατζούρα».

 

Τόσο ο προπονητής της Ιταλίας Τσίκο Μπλεντζίνι όσο και ο κορυφαίος της Σκουάντρα Ατζούρα Οσμάνι Χουαντορένα μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την ελληνική ομάδα. Με τη διαφορά ότι ο Μπλεντζίνι τόνισε πως περίμενε ένα τέτοιο ματς, ενώ ο Χουαντορένα παραδέχθηκε ότι δεν περίμενε τέτοια αντίσταση…

«Ναι ήταν όπως το περίμενα… Ήξερα ότι η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να παίξει έτσι και γενικά το ανδρικό βόλεϊ στην Ευρώπη είναι έτσι. Υπάρχουν καλές ομάδες και όταν παίζουν και δεν έχουν το άγχος του φαβορί τότε μπορούν να κάνουν τέτοιες εμφανίσεις και να σου δημιουργήσουν προβλήματα», είπε ο Ιταλός τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Δεν υπήρχε κάτι συγκεκριμένο που να με εξέπληξε γιατί όλη η ομάδα σας έπαιξε καλά… Ο Πρωτοψάλτης, ο Φιλίποφ και το λίμπερο σας ο Κοκκινάκης ήταν εξαιρετικοί, αλλά γενικά δείξατε ότι είστε καλή ομάδα. Ξαναλέω εγώ το περίμενα ότι θα γινόταν μάχη. Είμαι φυσικά ικανοποιημένος κι από την ομάδα μου και ήταν ένα μάθημα. Ότι πρέπει να παραμένουμε… πεινασμένοι. Επίσης το να μπορείς να προσαρμόζεσαι στις δυσκολίες που προκύπτουν σε έναν αγώνα, όπως για παράδειγμα έκανε σήμερα η Ελλάδα».

Ο Οσμάνι Χουαντορένα δεν θέλησε να μιλήσει για τη δική του εμφάνιση, αλλά στάθηκε στη συνολική αντίδραση της Ιταλίας.

«Δεν παίξαμε φανταστικά, αλλά παίξαμε καλά κι αυτό συνέβη γιατί η Ελλάδα έπαιξε καλά σήμερα… Την είδαμε χθες, αλλά σήμερα ήταν μια άλλη ομάδα, έπαιξε απίστευτη άμυνα, είχε τρομερό σερβίς και της αξίζουν συγχαρητήρια», είπε ο Ιταλοκουβανός και συνέχισε:

«Δεν το περίμενα είναι αλήθεια, ήταν μια έκπληξη αυτό που είδα σήμερα από την Ελλάδα, αλλά ήταν καλό για εμάς που παίξαμε ένα τόσο σκληρό παιχνίδι, είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε και σκεφτόμαστε το επόμενο ματς».

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics