Breaking News
13 Ιανουαρίου 2020

Την παράσταση βέβαια έκλεψαν οι παίκτες της ανδρικής ομάδας, οι οποίοι αποδείχθηκαν πρώτοι στο χορό..

 

Το βόλεϊ του ΟΦΗ μεγαλώνει σε όλα τα επίπεδα! Αυτό είναι το μήνυμα που αναδείχθηκε από την όμορφη και ζεστή βραδιά στην οποία όλα τα τμήματα του βόλεϊ του ΟΦΗ, οι υποδομές, αγόρια και κορίτσια, η γυναικεία και η ανδρική ομάδα, έκοψαν την πίτα τους.

 

Το βόλεϊ του ΟΦΗ μεγαλώνει και αυτό φαίνεται όχι μόνο από την παρουσία της ανδρικής ομάδας στην Volley League, που είναι βέβαια το πιο σημαντικό, αλλά μεγαλώνει και στις υποδομές του, καθώς πλέον ο ΟΦΗ έχει ισχυροποιηθεί σημαντικά και στο αναπτυξιακό του κομμάτι και έχει ομάδες ανδρών και γυναικών σε όλες τις κατηγορίες!
Η φιλόξενη αίθουσα του εστιατορίου "Δαφέρμος" στο Τσαλικάκι, γέμισε ασφυκτικά από την εκδήλωση των τμημάτων βόλεϊ του ΟΦΗ, παρουσία και τον γονέων των αθλητών.
Την παράσταση βέβαια έκλεψαν οι παίκτες της ανδρικής ομάδας, οι οποίοι αποδείχθηκαν πρώτοι στο χορό και μαζί με τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες του ΟΦΗ, το γλέντησαν με την ψυχή τους.
Την αποθέωση, από όλους τους αθλητές του ΟΦΗ, μικρούς και μεγάλους, γνώρισε ο φροντιστής του κλειστού γυμναστηρίου του Βαρδινογιάννειου Aθλητικού Κέντρου, Στέφανος Κυριακάκης και όταν ανέβηκε στην πίστα το χειροκρότημα όλων ήταν ζεστό, καθώς η προσφορά του, στο να μην λείπει τίποτε από όλα τα τμήματα του βόλεϊ του ΟΦΗ, αναγνωρίζεται από όλους!
Στην αναφορά του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, ανέφερε ότι "σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στον ΟΦΗ και έχετε τα παιδιά σας στο βόλεϊ του ΟΦΗ. Συγχαρητήρια σε όλους για την όμορφη βραδιά και υγεία σε όλα τα παιδιά. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια στον ΟΦΗ, με την άνοδο της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία, αλλά μας ενδιαφέρουν και οι υποδομές, όπως και όσο το δυνατόν καλύτερη ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή μας".
Τα κορίτσια του ΟΦΗ έδωσαν στον Γιάννη Δανδάλη μια φανέλα της ομάδας, προκειμένου να τον ευχαριστήσουν για την συμπαράσταση του.
Ο επικεφαλής της υποδομής του ΟΦΗ Μανόλης Πρασανάκης, ευχαρίστησε τον Γιάννη Δανδάλη για την στήριξη του σε όλο το οικοδόμημα του βόλεϊ του ΟΦΗ και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, προπονητές και εφόρους των τμημάτων, αλλά και τους γονείς για την συμβολή τους στην λειτουργία των υποδομών.
Η βραδιά κύλησε με πολύ κέφι και χορό, αλλά και συνθήματα υπερ του ΟΦΗ, από αγόρια και κορίτσια.

neakriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics