Breaking News
16 Ιανουαρίου 2020

Κολομβιανό ακραίο απέκτησε ο ΟΦΗ.

 

Παίκτης του ΟΦΗ είναι ο Ουίλιαμ Λουκούμι. Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του διεθνούς Κολομβιανού ακραίου στην προσπάθεια που κάνουν φέτος στη Volley League. Ο 26χρονος άσος έχει εμπειρία από Ελλάδα, καθώς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ορεστιάδα και Νίκη Αιγινίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΤΑΑ ΟΦΗ ανακοινώνει την συμφωνία με τον 26χρονο Κολομβιανό ακραίο Λουκούμι Ρεστρεπό Ουίλιαμ Αλεξάντερ (Lucumi Restrepo William Alexander), ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια του ΟΦΗ στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Volley League.

Ο Λουκούμι γεννήθηκε στις 2 Ιουνίου 1994 στο Ζαρζάλ της Κολομβίας. Έχει ύψος 2 μέτρα. Έχει αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν στο ελληνικό πρωτάθλημα στην Ορεστιάδα και τη Νίκη Αιγινίου.

Ο Λουκούμι είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Κολομβίας και αναμένεται στο Ηράκλειο την Τετάρτη αργά το βράδυ για να ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΟΦΗ».

onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics