Breaking News
25 Ιανουαρίου 2020

Με φόρα από τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα και την πρόκριση στο κύπελλο, ο Παναθηναϊκός νίκησε και πάλι τον ΟΦΗ (3-0) για τη δέκατη αγωνιστική της Volley League και πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.


Ο Παναθηναϊκός με τη νίκη αυτή έφτασε τους 24 βαθμούς και βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση προσπερνώντας τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν τη Δευτέρα τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου. Ο ΟΦΗ θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι, ιδιαίτερα στο δεύτερο σετ όπου έχασε σετ μπολ.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έδειξε την απαραίτητη σοβαρότερα στα σημεία όπου φάνηκε να ζορίζεται και έφτασε στη νίκη. Για τους πράσινους δεν αγωνίστηκε ο Βόγιν Τσάτσιτς που αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του τριφυλλιού στην προσπάθειά του για την επιστροφή στη διεκδίκηση των τίτλων.

Οι γηπεδούχοι με το καλό σερβίς του Ανδρεόπουλου βρήκαν την ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα τριών πόντων με το ξεκίνημα του πρώτου σετ. Οι Κρητικοί με τον Τσούλαφιτς προσπέρασαν για το 9-10 αλλά σερί τριών πόντων του «τριφυλλιού» εφεράν τους γηπεδούχους και πάλι σε θέση οδηγού.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Όπου κι αν είσαι, είναι και το καζίνο σου, με ολοκαίνουριες επιλογές συναρπαστικών παιχνιδιών. Πάτα εδώ!
Ο Στάροβιτς έφερε τον Παναθηναϊκό στο +4 για το 17-13 με τον Τσούλαφιτς και πάλι να δίνει τέλος στο πράσινο σερί. Η μεγάλη διαφορά έδωσε την ευκαιρία στον Δημήτρη Ανδρεόπουλο βάλει στο ματς τον νεαρό Παλαιολόγο αντί του Στάροβιτς. Ο Παναθηναϊκός έφτασε στο 24-17 με τον ΟΦΗ να μειώνει σε αλλά τους γηπεδούχους να σημειώνουν το 25-19 και να κατακτούν το πρώτο σετ.

Με μπλοκ του Ράπτη ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 8-5 στο δεύτερο σετ. Με μπλοκ του Στοροζίλοφ ο ΟΦΗ ισοφάρισε σε 15-15 ενώ με επίθεση του Τσούλαφιτς η ομάδα της Κρήτης προσπέρασε με έναν πόντο. Με λάθος επίθεση του Στάροβιτς ο ΟΦΗ έφτασε στο 18-20 στην τελική ευθεία του σετ.

Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε αμέσως και με άσο του Στάροβιτς ισοφάρισε σε 20-20 αλλά το μπλοκ άουτ του Καραμπαλί διατήρησε τον ΟΦΗ στη θέση του οδηγού. Με παράβαση του κεντρικού του ΟΦΗ στο φιλέ οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 23-22 με τον Δημήτρη Ζλατιλίδη να καλεί τάιμ άουτ.

Οι Κρητικοί έφτασαν στο σετ μπολ (23-24) μετά από λάθος πέρασμα του Ράπτη. Ο ακραίος από την Πάτρα έσβησε το σετ μπολ των Κρητικών ενώ ο Γιάκομπσεν με άσο έφερε τον Παναθηναϊκό στο σετ μπολ με τον Στάροβιτς να κάνει το 26-24 και το 2-0 σετ για την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου.

Με επίθεση του Στάροβιτς ο Παναθηναϊκός έφτασε στο 10-8 στο ξεκίνημα του τρίτου σετ. Με πρώτο χρόνο του Ρανγκέλ ο Παναθηναϊκός έφτασε στο +4 αρκετά νωρίς στο σετ. Η ομάδα του ΟΦΗ έκανε σημαντικά λάθη και έδωσε την ευκαιρία στο τριφύλλι να φτάσει στο 18-12 και να έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του σετ και της νίκης.

Με τα καλά σερβίς του Ρουμελιωτάκη οι Κρητικοί μείωσαν στους τρεις πόντους (18-15) αλλά ο Στάροβιτς έδωσε τέλος στο σερί του. Η διαφορά μεγάλωσε ακόμη περισσότερα με τον Παναθηναϊκό να φτάνει σε ακόμη μία νίκη.

Την επόμενη αγωνιστική οι πράσινοι έχουν μία επικίνδυνη έξοδο αφού αντιμετωπίζουν τον Φοίνικα στη Σύρο. Είναι το πρώτο από τα δύο σερί παιχνίδια που θα δώσουν οι ομάδες αφού στις 5 Φλεβάρη θα γίνουν και νοκ άουτ προημιτελικος για το κύπελλο. Για τον ΟΦΗ ακολουθεί ένα ακόμη δύσκολο ματς αφού την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Τα σετ 3-0 (25-19, 26-24, 25-20)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. (Δημήτρης Ανδρεόπουλος): Γιάκομπσεν 5π. (2/7επ., 2 μπλοκ, 1 άσσος), Στάροβιτς 19 (16/23επ., 1 μπλοκ, 2 άσσοι), Ρανγκέλ 7 (6/9επ., 1 μπλοκ), Ανδρεόπουλος Χαρ. 9 (6/13επ., 2 μπλοκ, 1 άσσος), Πανταλέων 2 (2/4επ.), Ράπτης 11 (7/17επ., 3 μπλοκ, 1 άσσος, 39%υπ., 17%αρ.) / Ζήσης (λ. - 69%υπ., 23%αρ.), Μούχλιας, Πελεκούδας 2 (2/2επ.), Παλαιολόγος.

Ο.Φ.Η. (Δημήτρης Ζλατιλίδης): Στοροζίλοφ 6π. (3/3επ., 2 μπλοκ, 1 άσσος), Λουκούμι 9 (8/15επ., 1 άσσος, 71%υπ., 54%αρ.), Τσέλιος 1 (1/2επ.), Καραμπαλί 12 (8/11επ., 4 μπλοκ), Σαρικεΐσογλου 6 (6/12επ., 77%Υπ., 64%αρ.), Τσούλαφιτς 14 (11/27επ., 2 μπλοκ, 1 άσσος) / Γκαράς (λ. - 50%υπ., 14%αρ.), Ρουμελιωτάκης 2 (1/1επ., 1 άσσος), Κομητούδης, Κοσκινάς, Καρατζάς.

SDNA.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics