Breaking News
10 Οκτωβρίου 2017

Σύμφωνα με το πόρισμα ο 57χρονος οδηγός βαν που παρέσυρε και σκότωσε τον 37χρονο ποδηλάτη, Μικέλε Σκαρπόνι, έχασε τον έλεγχο του οχήματος επειδή έβλεπε video στο κινητό του ενώ οδηγούσε.



Εξιχνιάσθηκαν τα αίτια της ανείπωτης τραγωδίας για την ποδηλασία με την απώλεια του 37χρονου, Μικέλε Σκαρπόνι, ο οποίος στις 22 Απριλίου χτυπήθηκε από βαν κοντά στο σπίτι του στην Ανκόνα και υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με το πόρισμα κι όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος ο 57χρονος οδηγός του βαν κατά την ανακριτική διαδικασία, έχασε τον έλεγχο του οχήματος γιατί έβλεπε video στο smartphone του.

Υπενθυμίζεται ότι την ημέρα του δυστυχήματος (22/4) ο οδηγός υποστήριξε στην πρώτη του κατάθεση στην αστυνομία ότι τυφλώθηκε από το φως του ήλιου και δεν είδε τον Σκαρπόνι.

Ο ποδηλάτης είχε βγει για προπόνηση με το ποδήλατό του, όπως είχε κάνει πολλές φορές και σε μια διασταύρωση χτυπήθηκε από το βαν, το οποίο δεν αντιλήφθηκε. Δυστυχώς, το χτύπημα ήταν τέτοιο, που δεν μπορούσαν οι γιατροί να κάνουν πολλά πράγματα για να τον κρατήσουν στη ζωή παρά τις προσπάθειές τους.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics