Breaking News
03 Δεκεμβρίου 2018

Ο Χρήστος Βολικάκης σχεδόν ένα μήνα μετά το ατύχημα του και παρά το γεγονός ότι δεν έχει ποδήλατο να προπονηθεί κατετάγη τέταρτος στο Ομνιουμ του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδηλασίας πίστας του Βερολίνου.



Στα τέλη Οκτωβρίου ο Χρήστος Βολικάκης είχε μία άσχημη πτώση με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του (ευτυχώς όχι σοβαρό) και το ποδήλατό του υπέστη μεγάλες ζημιές κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδηλασίας πίστα στον Καναδά. Ο σπουδαίος Έλληνας ποδηλάτης, τις προσπάθειες του οποίου στηρίζει η Stoiximan, όχι μόνο επέστρεψε στις πίστες, αλλά εντυπωσίασε στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδηλασίας πίστας του Βερολίνου.

Παρά το γεγονός πως όλα αυτό το διάστημα δεν είχε καν ποδήλατο για να προπονηθεί κι όμως κατάφερε να καταταγεί τέταρτος στο Ομνιουμ.

Μάλιστα, στο τελευταίο αγώνισμα πήρε την πρώτη θέση δείχνοντας έτοιμος για τους επόμενους κρίσιμους αγώνες που θα κρίνουν πολλά για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο του 2020. Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος του και όπως όλα δείχνει θα τον πετύχει.
sport24gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics