Breaking News
15 Σεπτεμβρίου 2019

Πολύ καλή η επίδοση των Ελένη Καλατζή/Ηρώ Μηλάκη.

 

Την 5η θέση στον αγώνα δρόμου (81.4 χιλιόμετρα) του παγκοσμίου πρωταθλήματος ποδηλασίας που φιλοξενείται στο Έμεν της Ολλανδίας, κατέλαβε το ελληνικό γυναικείο tandem των Ελένη Καλατζή/Ηρώ Μηλάκη (πιλότος).

Το ελληνικό δίδυμο που βρισκόταν στη δεύτερο γκρουπ απ` όπου κρίθηκε η τρίτη θέση, έπεσε στη γραμμή του τερματισμού μαζί με άλλα τέσσερα ποδήλατα, έμεινε όμως στην πέμπτη θέση έχοντας τον ίδιο χρόνο (02:07:41) μαζί με τις Κίριλα/Τέτσλαβ από την Πολωνία που πήραν το χάλκινο.

Να θυμίσουμε ότι την περασμένη Πέμπτη και συγκεκριμένα στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης, το ελληνικό γυναικείο tandem είχε καταλάβει την 8η θέση.

Τέλος, το απόγευμα της Δευτέρας 16/9, στις 17:50 με πτήση της Aegean από το Λονδίνο, επιστρέφει η ελληνική αποστολή της κολύμβησης από το παγκόσμιο πρωτάθλημα

onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics