Breaking News
10 Ιανουαρίου 2018

Η Νικόλ Κυριακοπούλου δεν έπαψε ποτέ να προετοιμάζεται για την επιστροφή της στους αγωνιστικούς χώρους και είναι έτοιμη για δράση, όπως και ο Κώστας Φιλιππίδης.

 

Στις 9 Ιουλίου του 2016 πραγματοποίησε τον τελευταία της αγώνα. Από τότε μεσολάβησαν πολλά. Ένας σοβαρός τραυματισμός, που δεν της επέτρεψε να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, μια μακρά περίοδος αποθεραπείας και τελικά ένα παιδί, το οποίο ήρθε στη ζωή στα τέλη Μαΐου του 2017.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου δεν έπαψε ποτέ να προετοιμάζεται για την επιστροφή της στους αγωνιστικούς χώρους. Τόσο την περίοδο της εγκυμοσύνης, όσο και το διάστημα μετά την γέννα φρόντισε να διατηρεί την επαφή της με το στάδιο. Προσαρμοσμένη στα νέα πλέον δεδομένα, η αθλήτρια του Ανδρέα Τσώνη ετοιμάζεται για τον πρώτο της αγώνα.

Η "χάλκινη" παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2015 στο Πεκίνο θα πάρει μέρος στο μίτινγκ της Ορλεάνης, το Σάββατο (13/1) με στόχο να συνεχίσει αυτό που άφησε στη μέση πριν από περίπου 18 μήνες.

Και η αλήθεια είναι πως η Κυριακοπούλου επιστρέφει με στόχο να βρεθεί και πάλι ανάμεσα στις κορυφαίες του αγωνίσματος και να διεκδικήσει τη συμμετοχή και διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ (όριο 4,71 μ.). Η Κυριακοπούλου έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στίβο 4,81 μ. και στον ανοιχτό 4,83 μέτρα. Στην Ορλεάνη ξεχωρίζουν ακόμη οι συμμετοχές των Μάριον Φιακ (Γαλλία) και Μάριον Λοτούτ (Γαλλία).

ΚΩΣΤΑΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ, Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Εξάλλου, τα προβλήματα τραυματισμών της περσινής σεζόν αποτελούν πλέον παρελθόν, η προετοιμασία έχει εξελιχθεί απόλυτα ικανοποιητικά και η χειμερινή δράση είναι προ των πυλών.

Ο Κώστας Φιλιππίδης συνεπής στη στάση του με τον κλειστό στίβο είναι έτοιμος να ξεκινήσει τους αγώνες του, σε μια διοργάνωση, όπου παραδοσιακά του...δίνει καλά αποτελέσματα.

Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα, αγωνίζεται το Σάββατο (13/1) στο μίτινγκ επί κοντώ της Ορλεάνης, εκεί όπου πέρυσι ξεπέρασε τα 5,73 μ. και κατέλαβε την πρώτη θέση. Ο Φιλιππίδης ολοκλήρωσε δίχως προβλήματα την προετοιμασία του και ήδη κάνει σχέδια για μια καλή εμφάνιση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Μπέρμιγχαμ. Άλλωστε πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους άλτες του πλανήτη και τους σταθερότερους την τελευταία οχταετία.

Ο αθλητής μας, τον περασμένο χειμώνα είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου, ωστόσο στάθηκε άτυχος στον ανοιχτό στίβο, αφού τραυματίστηκε και έχασε μεταξύ άλλων το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου. Ο Φιλιππίδης είναι το μεγαλύτερο όνομα στο μίτινγκ της Ορλεάνης, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων τους Κέβιν Μενάλντο (Γαλλία), Αρτ Άρνουντ (Βέλγιο) και Τζόσεφ Στάνλει (Γαλλία). Ο αθλητής μας έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στίβο 5,85 μ. (πανελλήνιο ρεκόρ), ενώ στον ανοιχτό έχει ξεπεράσει τα 5,90 μ. (πανελλήνιο ρεκόρ).
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics