Breaking News
15 Μαΐου 2018

Η Σκαρβέλη έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό

 


Μετά τη νίκη της στη σφυροβολία στο Περιφερειακό Κολεγιακό Πρωτάθλημα, που γίνεται στο Τενεσί, η Σταματία Σκαρβέλη κατάφερε να πετύχει μια μεγάλη βολή στη σφαιροβολία.


Η 22χρονη αθλήτρια έστειλε τη σφαίρα στα 17,23 μ. και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου. Η Σκαρβέλη, η οποία κατέλαβε την τρίτη θέση, ξεκίνησε με 16,06 μ., συνέχισε με 15,49 μ., 15,93 μ., 16,00 μ., 17,23 μ. και έκλεισε τον αγώνα της στα 16,59 μέτρα. Πλέον η αθλήτρια θα συνεχίσει απρόσκοπτη την προετοιμασία της με στόχο να βρεθεί σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα. Η Σκαρβέλη θα έρθει μέσα στο καλοκαίρι στην Ελλάδα, προκειμένου να συνεχίσει εδώ αγώνες και προετοιμασία, ενώ με βάση τις φετινές εμφανίσεις διεκδικήσει το όριο για τη διοργάνωση του Βερολίνου, τόσο στη σφυροβολία, όσο και στη δισκοβολία.

Εξάλλου στους αγώνες που έγιναν στο Τέξας η Κωνσταντίνα Ρωμαίου πραγματοποίησε καλή παρουσία στο μήκος, όπου ήταν όγδοη με 6,08 μ. (2,9)
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics