Breaking News
09 Ιουλίου 2018

Την 4η θέση με 5.60μ κατέλαβε στο επί κοντώ ο Κώστας Φιλιππίδης στο μίτινγκ που γίνεται κάθε χρόνο σε λίμνη στο Ρόταχ Έγκερ της Γερμανίας.

 

Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα, λίγες ημέρες από το 5.71μ στο Λαντάου ξεπέρασε τα 5.60μ σε έναν αγώνα, όμως, όπου επέλεξε να αφήσει τα 5.66μ. και να συνεχίσει στα 5.72μ, προκειμένου να πετύχει φετινό ρεκόρ.

Ο Φιλιππίδης πέρασε με την πρώτη τα 5.30μ, 5.50μ και 5.60μ και κατέλαβε την τέταρτη θέση. Νικητής στο σημερινό αγώνα ήταν ο Άντριου Ιρβιν με 5.72μ και ακολούθησαν με 5.66μ οι Μάρσαλ και Χιούστον.

Ο Φιλιππίδης θα επιστρέψει στην Ελλάδα κι έπειτα θα ταξιδέψει για το Ραμπάτ, προκειμένου να αγωνιστεί στο Diamond League, που θα φιλοξενηθεί εκεί στις 13 του μηνός, ενώ στις 15 Ιουλίου θα είναι στην Πάτρα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics