Breaking News
10 Ιουλίου 2018

Δε θα καταφέρει να αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου το ερχόμενο σαββατοκύριακο η Κατερίνα Στεφανίδη.

 

Η πανελλήνια ρεκορντγούμαν του επί κοντώ, ύστερα από συνεννόηση με τον εθνικό προπονητή, Γιάννη Κουτσιώρα, αποφασίστηκε να μη συμμετάσχει στην κορυφαία εγχώρια διοργάνωση του καλοκαιριού στην Πάτρα.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης αισθάνθηκε μία ενόχληση στο ισχίο στο Diamond League της Λοζάνης της περασμένη Πέμπτη και προτιμήθηκε να μη ρισκάρει πιθανή υποτροπή, ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τον επόμενο μήνα.

«Θεωρήσαμε πως είναι προτιμότερο να συνεχίσω την προπόνησή μου και να μην επιβαρυνθώ με έναν ακόμη αγώνα. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα πάρουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα», τόνισε η 28χρονη σταρ.
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics