Breaking News
08 Αυγούστου 2018

Οι Μαρία Μπόζη και Ραφαηλίνα Κλωναρίδου εξασφάλισαν το πρώτο ελληνικό "εισιτήριο" για την ιστιοπλοΐα των Ολυμπιακών Αγώνων, μέσω του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Άαρχους.



Το πρώτο ελληνικό ιστιοπλοϊκό "εισιτήριο" για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 πέρασε στα χέρια της Μαρίας Μπόζη και της Ραφαηλίνας Κλωναρίδου στα 470 γυναικών.

Στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Άαρχους της Δανίας, το ελληνικό δίδυμο βρίσκεται στην 10η θέση της γενικής κατάταξης μεταξύ 47 σκαφών, με 77 βαθμούς ποινής. Η Ελλάδα ως χώρα, όμως, βρίσκεται στην 8η θέση (υπάρχουν δύο βρετανικά και δύο ισπανικά πληρώματα πάνω από τις Ελληνίδες), με συνέπεια το ελληνικό δίδυμο να παίρνει ένα από τα οκτώ "εισιτήρια" για το Τόκιο που δικαιούνται οι πρώτες οκτώ χώρες στην κλάση, αφού οι διοργανωτές αποφάσισαν να μην γίνουν άλλες ιστιοδρομίες μετά από τις πρώτες επτά και το αγώνισμα να κλείσει με τη medal race!

Σε θέση... Τόκιο βρίσκεται και ο Βύρων Κοκκαλάνης στα RS:X, αφού μετά από την 6η ιστιοδρομία είναι 8ος με 32 βαθμούς ποινής και αυτήν τη στιγμή βρίσκεται κι αυτός μεταξύ των "εισιτηρίων" πρόκρισης.

Ομοίως, η Βασιλεία Καραχάλιου, η οποία στα Laser Radial βρίσκεται στη 12η θέση με 61,5 βαθμούς ποινής προκρίνεται κι αυτή με τα τωρινά δεδομένα.

Πιο χαμηλά βρίσκονται οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, που μετά από 9 ιστιοδρομίες βρίσκονται στην 14η θέση των 470 ανδρών με 88 βαθμούς ποινής.

Στα FINN, ο Γιάννης Μιτάκης είναι 23ος στη γενική κατάταξη με 87 βαθμούς ποινής, ενώ στα RS:X γυναικών η Αγγελική Σκαρλάτου, μετά και την 6η κούρσα, είναι 40ή σε 62 σκάφη με 83 βαθμούς ποινής.

Τέλος, στα Laser Standard ο Αντώνης Μπουγιούρης βρίσκεται στην 51η θέση με 148 βαθμούς ποινής μετά από 8 ιστιοδρομίες.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics