Breaking News
04 Ιανουαρίου 2019

Τρεις Ελληνίδες και ένας Έλληνας "έκλεισαν" το 2018 στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης στα αγωνίσματα τους, του περίφημου περιοδικού Track and field.



Τρεις Ελληνίδες "έκλεισαν" το 2018 στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης στα αγωνίσματα τους, του περίφημου περιοδικού Track and field.

Η Κατερίνα Στεφανίδη, η Βούλα Παπαχρήστου και η Νικόλ Κυριακοπούλου, χάρη στις εμφανίσεις, στη διάρκεια της χρονιάς, κατάφεραν για μία ακόμη φορά να είναι ανάμεσα στις κορυφαίες αθλήτριες του κόσμου.

Η Στεφανίδη, "χρυσή" πρωταθλήτρια Ευρώπης στο επί κοντώ και "χάλκινη" το χειμώνα στο Παγκόσμιο κλειστού, είναι στη δεύτερη θέση του επί κοντώ, πίσω από την Σάντι Μόρις, ενώ στο ίδιο αγώνισμα η δεύτερη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου, Νικόλ Κυριακοπούλου, βρίσκεται στην ένατη θέση.

Η Βούλα Παπαχρήστου, νικήτρια τον περασμένο Αύγουστο στο τριπλούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, είναι στην έκτη θέση του αγωνίσματος της. Μοναδικός Ελληνας εκπρόσωπος είναι ο Κώστας Φιλιππίδης, που είναι ένατος στο επί κοντώ.
Sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics