Breaking News
13 Μαρτίου 2019

Ο Μίλτος Τεντόγλου και η Βούλα Παπαχρήστου μίλησαν για το κίνητρο που έχουν για να συνεχίζουν και να κερδίζουν.

 


Legend Ballers: €1.000 μετρητά* σε επιλεγμένους αγώνες Euroleague! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η Βούλα Παπαχρήστου και ο Μίλτος Τεντόγλου έχουν σαρώσει τα μετάλλια στις μεγάλες διοργανώσεις του στίβου, το 2018 και το 2019.

Η έμπειρη αθλήτρια και ο νεαρός αθλητής ήταν στο βάθρο στο Βερολίνο όσο και στη Γλασκώβη. Ο Τεντόγλου μάλιστα στο ψηλότερο σκαλί τόσο στο Ευρωπαϊκό ανοιχτού όσο και στον κλειστό.

Ποιο είναι όμως το κίνητρο τους; Σίγουρα έχουν διαφορετική αφετηρία λόγω και ηλικίας αλλά σίγουρα και για τους δυο δεν είναι τα χρήματα. Διαβάστε τι απάντησαν σε συνέντευξη τους στο segas.gr.

Τεντόγλου: "Σίγουρα χρειάζεσαι κίνητρο για να φτάσεις ψηλά και να κυνηγήσεις πράγματα. Για κάποιους είναι τα χρήματα, για κάποιους η δόξα, εγώ βρίσκω κίνητρο σε αυτό που κάνω, γιατί μου αρέσει να αγωνίζομαι, που αρέσει να βελτιώνομαι και το απολαμβάνω. Σίγουρα δεν έχω κίνητρο τα χρήματα".

Παπαχρήστου: "Φυσικά και χρειάζομαι κίνητρο. Δεν νιώθω πως κάποιες φορές το χάνω, νιώθω όμως αδικημένη, γιατί, παλεύω, παλεύω και δεν παίρνω πάντα αυτά που δικαιούμαι σε σχέση με αυτά που κάνω. Είμαι άνθρωπος που θέλω να δίνω πολλά, αλλά και να παίρνω αυτά που αξίζω, όταν αυτό δε συμβαίνει με σκοτώνει. Ωστόσο εκείνες τις στιγμές είναι ο Πομάσκι εκεί και θα μου πει δύο κουβέντες, θα ισορροπήσει όλο αυτό κι εγώ θα ηρεμήσω και θα συνεχίσω να κάνω την δουλειά μου".
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics