Breaking News
21 Ιουνίου 2019

Με καλύτερο άλμα στα 7,95μ ο Τεντόγλου κατέλαβε τη 2η θέση στο μίτινγκ.

 


Την 2η θέση στο διεθνές μίτινγκ της Οστράβα κατέλαβε ο Μίλτος Τεντόγλου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε μόλις 4 άλματα αφού έπιασε δυνατή βροχή η οποία ανάγκασε τους διοργανωτές να σταματήσουν τον αγώνα.

Η 2η θέση στο μήκος ήρθε με άλμα στα 7,95μ. Ο Τεντόγλου είχε ακόμη άλματα στα 7,41 μ., 7,82 μ. και 7,48 μ. Νικητής του αγώνα ήταν ο Γιαν Ετσεβάρια με 8,32 μέτρα.

Νικητής ο Αναστασάκης στην Ουέλβα!

Νικητής στο μίτινγκ της Ουέλβα και στη σφυροβολία ήταν ο Μιχάλης Αναστασάκης με βολή στα 74,44 μέτρα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μπήκε αρκετά ταλαιπωρημένος στον αγώνα, αφού η έφτασε στις δέκα σήμερα το πρωί στην Ισπανία. Η αρχική πτήση του αθλητή μας ήταν το μεσημέρι της τετάρτης, τελικά πέταξε στις 22.00 και έφτασε στην πόλη της Ισπανίας στις 10.00 το πρωί, γεγονός φυσικά που δεν του επέτρεψε να παρουσιαστεί στον αγώνα, όσο φρέσκος θα ήθελε.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics