Breaking News
22 Ιουνίου 2019

Το βράδυ της Παρασκευής (21/6) πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης των 2ων Ευρωπαϊκών Αγώνων που διεξάγονται στο Μινσκ.

 

Μία λιτή και ταυτόχρονα εντυπωσιακή τελετή έναρξης είχαν ετοιμάσει οι διοργανωτές των 2ων Ευρωπαϊκών Αγώνων που διεξάγονται στο Μινσκ. Με τα πυροτεχνήματα να παίζουν κυρίαρχο ρόλο οι αθλητές των ομάδων που παίρνουν μέρος στη διοργάνωση παρέλασαν.

Φυσικά, πρώτη ήταν η χώρα μας με σημαιοφόρο τον πρωταθλητή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης Παναγιώτη Γκιώνη.

Από εκεί και πέρα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των συναντήσεων των αθλητών μας στο τζούντο. Την Κυριακή, 23 Ιουνίου από τις 11:00 το πρωί ο Αλέξιος Ντανατσίδης, στην κατηγορία των 81κ. θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο γύρο τον Εσθονό Τόνιστε, ενώ νωρίτερα πέρασε με bye τον πρώτο γύρο.

Με bye στον πρώτο γύρο πέρασε ο Γιώργος Αζωίδης στα 73κ. και περιμένει αντίπαλο, ενώ την ίδια μέρα η Ελισάβετ Τελτσίδου στα 70κ. θα αντιμετωπίσει τη Γερμανίδα Μπούρκεραϊτ.

Στην κατηγορία +100κ., στις 24 Ιουνίου ο εικοσάχρονος γίναντας (1.94μ. 160κ.) από το Αμύνταιο Φλώρινας Δημήτρης Τσουμήτας θα αντιμετωπίσει τον Σέρβο Κούλουμ. Επίσης, ο Γιώργος Μαρκαριάν θα αγωνιστεί τελικά μόνο στο σάμπο και όχι και στο τζούντο.

«Οι αθλητές μας είναι σε καλή κατάσταση και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα κατακτήσουμε μετάλλια εδώ στο Μινσκ» δηλώνει ο ομοσπονδιακός τεχνικός του αθλήματος Νίκος Ηλιάδης.

Στο μεταξύ, σήμερα Παρασκευή πραγματοποιήθηκε επίσης και η κλήρωση των αγώνων σάμπο, όπου η ελληνική ομάδα μετέχει με τρεις αθλητές και δύο αθλήτριες και πάμπολλες ελπίδες διάκρισης.

Αύριο Σάββατο, αγωνίζονται στην κατηγορία 82κ. ο Βασίλι Μπαλαμπανασβίλι με τον Ρώσο Περεπέλιουκ, η Μαριάνθη Σκορδά με τη Ρουμάνα Βαλβόι στα 64κ. και η Βαλεντίνα Γκόγκουα στα 56κ. κόντρα στη Μολδαβή Ντόνος.

Την Κυριακή ο Γιώργος Μαρκαριάν στα 74κ. αγωνίζεται στις 10:52 κόντρα στον Βούλγαρο Μαρτιροσιάν και ο Σάββας Καρακιζίδης, περίπου την ίδια ώρα, στα 62κ. αντιμετωπίζει τον Αζέρο Γκαράγιεφ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics