Breaking News
08 Αυγούστου 2019

Χωρίς την Μπελιμπασάκη η ελληνική αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

 

Για την Πολωνία αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης το πρώτο γκρουπ της ελληνικής αποστολής, που θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στο Μπίντγκοζ (9-11/8).

Η ομάδα μας έχει δύσκολο έργο καθώς θα κληθεί να βρεθεί αντιμέτωπη με σπουδαίες ομάδες της Ευρώπης, σε μια χρονιά όπου η παραμονή έχει γίνει ακόμη δυσκολότερη, αφού από τους 12 που θα ξεκινήσουν την προσπάθεια τους οι πέντε θα αφήσουν την κατηγορία, προκειμένου το 2021 η Σούπερ Λίγκα να διεξαχθεί με οχτώ ομάδες (θα ανέβει και μία ομάδα από την Α κατηγορία).

Η αποστολή μας θα κληθεί να ξεπεράσει ένα ακόμη εμπόδιο, αφού η Μαρία Μπελιμπασάκη δεν είναι τελικά σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ομάδα. Η αθλήτρια όχι μόνο συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στο πόδι, αλλά έχει μείνει πίσω στις προπονήσεις και δεν είναι σε θέση να βρεθεί στο αγωνιστικό επίπεδο που θα ηθελε.
Παρόλα αυτά η Μπελιμπασάκη ζήτησε να ταξιδέψει στο Μπίντγκοζ, προκειμένου να στηρίξει έστω και ψυχολογικά την προσπάθεια της ελληνικής ομάδας.

Ο κύριος όγκος της ομάδας μας αναχωρεί για το Μπιντγκοζ το μεσημέρι της Πέμπτης και μαζί θα ταξιδέψει και ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας, Βασίλης Σεβαστής, ο οποίος είναι αρχηγός της αποστολής για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων

.gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics