Breaking News
09 Αυγούστου 2019

Το Διεθνές Τουρνουά μπάντμιντον «Hellas OPEN» 2019 βρίσκεται από την Πέμπτη σε πλήρη εξέλιξη.

 


Στο Σιδηρόκαστρο Σερρών βρίσκονται σπουδαίοι αθλητές και αθλήτριες. Επίσημος προσκεκλημένος στη διοργάνωση ήταν και ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενακης, ο οποίος, λόγω υποχρεώσεων, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

Όμως, σε χαιρετισμό του συνεχάρη την Ελληνική Ομοσπονδία Μπάντμιντον, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δίνει το παράδειγμα για τις προσπάθειες που κάνει με την ανάληψη πολλών διεθνών αγώνων.

«Σας ευχαριστώ θερμά για την πρόσκληση να παρευρεθώ στο διεθνές τουρνουά αντιπτέρισης με τίτλο "HELLAS OPEN 2019" που διοργανώνετε, αλλά δυστυχώς δε θα μπορέσω να βρίσκομαι κοντά σας. Σας συγχαίρω για τη διοργάνωση και σας ενθαρρύνω να συνεχίσετε τέτοιες προσπάθειες που αναδεικνύουν το άθλημα και προσφέρουν εντυπωσιακό θέαμα, αλλά και που δίνουν τη δυνατότητα να προβληθούν οι ξεχωριστές ομορφιές του τόπου μας.

Δίνετε το παράδειγμα! Όπως γνωρίζετε, εργαζόμαστε συστηματικά με σκοπό να προσελκύσουμε πολλές μικρής και μεσαίας κλίμακας διοργανώσεις που μπορούν να καταστήσουν τη χώρα μας πόλο αθλητικού τουρισμού και η δική σας συμβολή είναι σημαντική και απαραίτητη. Εμείς θέλουμε και δουλεύουμε ώστε ο αθλητισμός να γίνει τρόπος ζωής.

Ο αθλητισμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ιδέα του Ολυμπισμού, την ευγενή άμιλλα, τον σεβασμό, την ομαδικότητα, τον συναγωνισμό, το κάλλος και εν τέλει την αριστεία και το πνευματικό ήθος. Εύχομαι καλή επιτυχία στην διοργάνωσή σας και σε όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές».
sport-fm.g

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics