Breaking News
20 Αυγούστου 2019

Μία ακόμα κατάκτηση, μία ακόμα επιβεβαίωση του ταλέντου της, ένα βήμα πιο μπροστά για την περαιτέρω βελτίωσή της στην επιτραπέζια αντισφαίριση.

 


Η 12χρονη Λεμονιά Γκαϊντατζή έκανε πραγματικότητα άλλον έναν στόχο της μέσα από τις φετινές συμμετοχές στα προπονητικά καμπ επιλογών ευρωπαϊκού και παγκοσμίου επιπέδου: Συμπεριλήφθηκε στις οκτώ παγκορασίδες από όλον τον κόσμο, οι οποίες θα συνεχίσουν τα προπονητικά καμπ της διεθνούς ομοσπονδίας του αθλήματος (I.T.T.F.) με την προοπτική να επιλεγούν αργότερα στις τέσσερις αθλήτριες για τη hope team U13 της I.T.T.F..

Η πρωταθλήτρια του Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας βρίσκεται αρχικά στη Gen Hopes Squad 2019, χάρη στην εξαιρετική της παρουσία τέλη Ιουλίου στο Ομάν, στο καθιερωμένο διεθνές προπονητικό καμπ με την επωνυμία «World Hopes Week & Challenge», όπου, μάλιστα, κατέκτησε και την τρίτη θέση στο εσωτερικό τουρνουά! Η σχετική ανακοίνωση την εμφανίζει τρίτη στον πίνακα των προσκληθέντων, μάλιστα, είναι μία από τις τρεις Ευρωπαίες που επιλέχθηκαν για την ομάδα.

Τα παιδιά αυτά απέκτησαν δικαίωμα συμμετοχής σε δύο ακόμα συγκεντρώσεις προετοιμασίας, μία στην Κίνα τον Δεκέμβριο και μία τον Απρίλιο του 2020, σε τόσο που δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα και μετά οι αρμόδιοι θα επιλέξουν τέσσερα κορίτσια για τη hope team U13.

Το πλέον ουσιαστικό αυτή τη στιγμή είναι ότι η δις πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού παγκορασίδων αποτελεί κομμάτι στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της I.T.T.F. και συγκαταλέγεται στα ανερχόμενα ταλέντα παγκοσμίως.

Αναλυτικά η λίστα με τα κορίτσια, όπως ανακοινώθηκε από την αρμόδια επιτροπή της διεθνούς ομοσπονδίας:

1. Χάνα Γκόντα (Αίγυπτος-Αφρική)
2. Μέι ΡόζουΜπιάνκα (Ρουμανία-Ευρώπη)
3. Λεμονιά Γκαϊντατζή (Ελλάδα-Ευρώπη)
4. Σαγιάνι Πάντα (Ινδία-Ασία)
5. Γκαν Έι Λις (Μαλαισία-Ασία)
6. Λίνα Χορκά (Γαλλία-Ευρώπη)
7. Σάρι Μουνόθ (Δομινικανή Δημοκρατία-Καραϊβική)
8. Τάρα Σούρι (Ιράν-Ασία)

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει ακόμα: «Δεν θα είναι η πρώτη φορά, ούτε η τελευταία, που θα δείτε μελλοντικούς πρωταθλητές να βγαίνουν από αυτό το πρόγραμμα. Μετά το World HopesWeek & Challenge ITTF High Performance στο Ομάν, το High Performance & DevelopmentDepartment της παγκόσμιας ομοσπονδίας επιλέγει και υποστηρίζει με βάση συγκεκριμένα κριτήρια, την ομάδα ελπίδων, η οποία θα έχει έως και οκτώ παίκτες ανά φύλο.

Θα τους δώσει την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε τουλάχιστον μία δραστηριότητα ακόμα και μετά την ολοκλήρωση όλων η ITTFHigh Performance θα ανακοινώσει την επιλογή των τεσσάρων κοριτσιών και τεσσάρων αγοριών για την U13 HopesTeam.

Αυτή η ομάδα θα πάρει μέρος στο ITTF World Cadet Challenge του 2020, αλλά και σε ένα τουλάχιστον προπονητικό καμπ πριν από αυτό το event. Ο τελικός πίνακας διαμορφώθηκε από τα αποτελέσματα του τουρνουά και έναν μαθηματικό μέσο όρο όλων των βαθμολογιών των αξιολογητών.

Η Hopes Team θα συναντηθεί σε συγκέντρωση προετοιμασίας αργότερα μέσα στο έτος. Οι λεπτομέρειες και οι λοιποί όροι θα ανακοινωθούν αργότερα. Οι παίκτες που έχουν επιλεγεί για την ομάδα ελπίδων πρέπει να συνοδεύονται από προπονητή, ο οποίος αναγνωρίζεται και ορίζεται από την εθνική ομοσπονδία. Η ITTF θα καλύπτει πλήρως τη φιλοξενία για τους επιλεγμένους παίκτες και τους προπονητές για όλη τη διάρκεια των δραστηριοτήτων της Hopes Squad».

sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics