Breaking News
20 Οκτωβρίου 2019

Το νούμερο 1 του τουρνουά κάμφθηκε με 4-2 σετ από τον Κορεάτη Παρκ Τσαν Χέοκ,

 

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «Eye of Hathor» έφτασε στη Vistabet.gr! | 21+

Υψηλό ασιατικό εμπόδιο σταμάτησε στον προημιτελικό γύρο την πορεία του Παναγιώτη Γκιώνη προς τη διάκριση στο όπεν της Πολωνίας, που ολοκληρώνεται αύριο στο Βλαντισλάβοβο. Το νούμερο 1 του τουρνουά κάμφθηκε με 4-2 σετ από τον Κορεάτη Παρκ Τσαν Χέοκ, ο οποίος μπορεί να ερχόταν από τα προκριματικά γκρουπ, αλλά εμφανίστηκε πολύ δυνατός και απέναντι στην άμυνα. Επιπλέον, παίζει στην πολωνική λίγκα, όπου είναι και ο Γκιώνης και φάνηκε καλά διαβασμένος για το παιχνίδι του. Νωρίτερα μέσα στην ημέρα ο πρωταθλητής μας είχε αποκλείσει με 4-0 σετ τον Τσεν Σουέιναν, ο οποίος αγωνίζεται με την ιταλική υπηκοότητα. Μετά την ήττα του στα προημιτελικά πλασαρίστηκε στις θέσεις 5-8.

Στον γύρο των «16» ο Γκιώνης (νούμερο 39 στον κόσμο τον Οκτώβριο) επιφύλαξε πέτυχε τρίτη νίκη στη σειρά με 4-0 σετ. Με τις άμυνες δημιούργησε από την αρχή πολύ δύσκολη κατάσταση για τον φιλόδοξο νεαρό Τσεν Σουέιναν και πέρασε με νέα ευρεία νίκη στην 8άδα. Μπορεί το 1ο και το 4ο σετ να κρίθηκαν στην παράταση, όμως ήταν φανερά καλύτερος από τον κινεζικής καταγωγής αθλητή, που αγωνίζεται από το 2018 με την ιταλική υπηκοότητα και είχε τον απόλυτο έλεγχο. Στο 4ο σετ ο Γκιώνης έχασε τρία ματς μπολ, έσωσε ωστόσο και σετ μπολ και με σωστές επιλογές διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ο 21χρονος Τσεν είναι σήμερα στο νούμερο 560 της παγκόσμιας κατάταξης ανδρών, στο 78 αυτής για την κατηγορία Under 21 και ως καλύτερο αποτέλεσμα σε ατομικά τουρνουά εμφανίζει την 8άδα στο φετινό όπεν της Σερβίας στο διπλό ανδρών. Τα σετ 12-10, 11-2, 11-3 και 16-14.

Αργά το απόγευμα στην 8άδα ήταν δεδομένο ότι θ’ ανέβαινε ο βαθμός δυσκολίας για τον Γκιώνη, καθώς ο Παρκ Τσαν Χέοκ (που σημειωτέον δεν είναι βαθμολογημένος αυτόν τον καιρό) είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με την έως τώρα πορεία του. Επιπλέον έβγαλε αρετές απέναντι στην άμυνα και με σταθερές επιθέσεις και σωστή τακτική έγινε από την αρχή πολύ ανταγωνιστικός. Ο αθλητής του Κώστα Βατσακλή ανέβασε την απόδοσή του μετά το χαμένο 1ο σετ, πέρασε το παιχνίδι του με ποιοτικά κοψίματα και καλές επιθέσεις και πήρε με κάποια διαφορά τα επόμενα σετ. Ακολούθησε αμφίρροπο παιχνίδι με πόντους διαρκείας, ο Γκιώνης έχασε οριακά το κρίσιμο 4ο σετ και μετά βρέθηκε και πίσω στο σκορ. Στο 6ο σετ έσωσε ματς μπολ, όμως ο Κορεάτης είχε δυνάμεις και ψυχραιμία και με καλά χτυπήματα διαμόρφωσε το τελικό 4-2. Τα σετ 10-12, 11-7, 11-7, 9-11, 7-11 και 10-12.

* Με το ομαδικό άρχισαν οι Παγκόσμιοι Στρατιωτικοί Αγώνες στην Κίνα και η Ελλάδα έχασε από τη διοργανώτρια χώρα με 3-0. Ο Κρεάνγκα κάμφθηκε από τον Ζου Κάι με 3-1 σετ, ο Αγγελάκης από τον Σου Τσεντσάο με 3-0 και ο Σταματούρος από τον Φαν Ζετόν με 3-1.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics