Breaking News
08 Ιανουαρίου 2017

 

Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει να βρίσκεται η Μαρία Σάκκαρη η οποία με τρεις νίκες επί ισάριθμων Top100 παικτριών πέρασε στο κυρίως ταμπλό του Apia International Sydney.



Μετρώντας αντίστροφα για την παρουσία της στο Australian Open η Μαρία Σάκκαρη δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Αυτό μαρτυρούν οι εμφανίσεις της στον προκριματικό γύρο του Apia International Sydney.

Το πρώτο της "θύμα" ήταν η Εβγκένια Ρόντινα την οποία απέκλεισε με 6-3, 7-6(4), για να ακολουθήσει η νίκη επί της Τσβετάνα Πιρόνκοβα με 6-3, 2-0 με τη Βουλγάρα να αποσύρεται λόγω τραυματισμού.

Η πρόκριση στο κυρίως ταμπλό ολοκληρώθηκε με τη νίκη κόντρα στην Ντόνα Βέκιτς. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια άντεξε στην πίεση που της άσκησε η 20χρονη τενίστρια από την Κροατία και με αποφασιστικότητα στα κρίσιμα σημεία του αγώνα έφτασε στη τρίτη μεγάλη νίκη με 6-3, 6-4.

Έτσι, η Σάκκαρη προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό του Apia International Sydney δίχως να χάσει σετ και περιμένει να μάθει την πρώτη της αντίπαλο.
sport24.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics