Breaking News
09 Ιανουαρίου 2017

 

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 6-4, 6-0 από την Ρομπέρτα Βίντσι και πλέον στρέφεται στο Australian Open αφού θα βρίσκεται στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά.



Για ένα σετ άντεξε η Μαρία Σάκκαρη απέναντι στην Ρομπέρτα Βίντσι και ηττήθηκε δίκαια με 6-4, 6-0. Η Ελληνίδα τενίστρια δεν μπόρεσε να κάνει για τέταρτη φορά μεγάλο παιχνίδι και έτσι αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο του Apia International Sydney.

Στο πρώτο σετ η Σάκκαρη κατάφερε να κρατήσει το σερβίς της και με break να προηγηθεί με 4-3, η συνέχεια όμως ανήκε εξολοκλήρου στην αντίπαλο της.

Η Βίντσι αντέδρασε και με εννέα συνεχόμενα κερδισμένα games έφτασε στην κατάκτηση της νίκης με 6-4, 6-0. Ο απολογισμός της Σάκκαρη στο Σίδνεϊ ήταν απόλυτα θετικός αφού πέτυχε τρεις μεγάλες νίκες απέναντι σε Top100 αντιπάλους.

Πλέον, επόμενος μεγάλος της στόχος είναι το Australian Open το οποίο ξεκινά την επόμενη εβδομάδα.

sport24.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics