Breaking News
11 Ιανουαρίου 2017

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Australian Open επικρατώντας εύκολα με 6-2, 6-1 επί του Φαν Πεπερζίλ.




Το απολύτως λογικό έγινε στην πρώτη μάχη του Στέφανου Τσιτσιπά για να βρεθεί στο κυρίως ταμπλό του Australian Open. Ο 18χρονος τενίστας επιβλήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες επί του Φαν Πεπερζίλ.

Ο Τσιτσιπάς ήταν σταθερός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κει έδειξε ότι θα παλέψει να βρεθεί στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης. Το τελικό 6-2, 6-1 δείχνει τη διαφορά των δύο αντιπάλων κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Έλληνα τενίστα να είναι εξαιρετικός.

Στον επόμενο προκριματικό γύρο ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Μπγιορν Φρατάντζελο. Το Νο 114 της Παγκόσμιας κατάταξης επιβλήθηκε εύκολα επί του Γκράγκα Ζέμλγια με 6-4, 7-6 (3).

Ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Αμερικανό θα διεξαχθεί τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτη (12/1).

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics