Breaking News
13 Μαΐου 2019


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται από σήμερα (13/5) στο Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης μετά την παρουσία του στον τελικό του Madrid Open. Πώς μπορεί να ανέβει ακόμα πιο ψηλά ο πρωταθλητής μας.



Ηεκπληκτική εβδομάδα του Στέφανου Τσιτσιπά στη Μαδρίτη και οι 600 βαθμοί που του χάρισε η παρουσία του στον τελικό, τον έφεραν στο Νο7, δυο θέσεις υψηλότερα από την προηγούμενη εβδομάδα. Έτσι, λοιπόν, έσπασε το προηγούμενο δικό του ρεκόρ, αλλά και το ρεκόρ του Μάρκου Παγδατή, που ήταν το Νο8.

Με 115 βαθμούς να υπερασπιστεί στη χωμάτινη σεζόν (70 στη Ρώμη και 45 στο Roland Garros), μπορεί να κοιτάζει και το Νο6. Εκεί βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Ιάπωνας, Κέι Νισικόρι, με 70 περισσότερους βαθμούς και 360 βαθμούς να υπερασπιστεί στο χώμα.

Επιπροσθέτως, ο Τσιτσιπάς κερδίζει έδαφος και στη μάχη πρόκρισης στο ATP Finals του Λονδίνου. Παρέμεινε στο Νο4 της κατάταξης Race to London, έφτασε τους 2.400 βαθμούς, πλησιάζοντας στους 105 βαθμούς τον Ραφαέλ Ναδάλ και στους 55 βαθμούς τον Ρότζερ Φέντερερ

Επιπλέον, άνοιξε τη διαφορά του από τον Ντόμινικ Τιμ στους 305 βαθμούς, ενώ από τον ένατο Γκαέλ Μονφίς τον χωρίζουν 1.270 βαθμοί, που αποτελεί και τη διαχωριστική γραμμή πρόκρισης στο Λονδίνο. Τα καλύτερα είναι μπροστά για τον πρωταθλητή μας!

 

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics