Breaking News
18 Μαΐου 2019

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη θα επιχειρήσουν σήμερα στη Ρώμη να γράψουν άλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού τένις!

 


Καιρού επιτρέποντος, την αρχή θα κάνει στις 15.30 (Cosmote Sport 6) ο Στέφανος, που για δεύτερη φορά σε μια εβδομάδα θα συναντήσει στα ημιτελικά χωμάτινης διοργάνωσης τον απόλυτο βασιλιά τη επιφάνειας, τον Ράφα Ναδάλ.


Ο 20χρονος Έλληνας είχε πάρει στη Μαδρίτη την τεράστια νίκη, οπότε είναι βέβαιο ότι ο Ράφα θα ψάξει με πάθος τη ρεβάνς. Δεν είναι, άλλωστε, και πολύ συνηθισμένο να μην έχει κατακτήσει τίτλο τέτοια εποχή ο θρυλικός Ισπανός...

Φαίνεται, πάντως, ότι έχει βρει τoν εαυτό του την κατάλληλη στιγμή, καθώς σε τρεις αγώνες στη Ρώμη, μετράει 6-0 σετ, έχει χάσει μόνο έξι γκέιμ και έχει δώσει και τρία... κουλούρια!

Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι ο φορμαρισμένος Στέφανος δεν μπορεί να του κόψει τον δρόμο για δεύτερη σερί φορά!.

Ο νεαρός τενίστας παίζει στον έκτο του φετινό ημιτελικό (όπου πέρασε μετά την απόσυρση του Ρότζερ Φέντερερ) και αν πάρει τη νίκη, θα ανεβεί στο Νο.5 του κόσμου και στο Νο.2 του Race (φετινή βαθμολογία)!

Σε περίπτωση που ξανακάνει το θαύμα, μπορεί να συναντήσει και πάλι στον τελικό τον Νόβακ Τζόκοβιτς, που παίζει λίγες ώρες αργότερα (21.00) με τον Αργεντινό Ντιέγκο Σβάρτσμαν.

Η Μαρία, από την πλευρά της, θα κυνηγήσει περίπου στις 18.00 (Cosmote Sport 6) τον μεγαλύτερο τελικό της καριέρας της έχοντας απέναντί της το Νο.4 του κόσμου, την Καρολίνα Πλίσκοβα.

Το φαβορί είναι σίγουρα η Τσέχα, όμως η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια τρέχει ένα σερί 11-1 τον Μάιο και έχει αποδείξει ότι δεν... κολλάει σε ονόματα!

Η άλλη φιναλίστ της διοργάνωσης θα προκύψει από τον αγώνα ανάμεσα στην Τζο Κόντα και την Κίκι Μπέρτενς.

Το βέβαιο είναι πως ζούμε ένα από τα πολλά... μεγάλα Σάββατα του ελληνικού τένις, καθώς με αυτά τα δύο παιδιά έχουμε να δούμε σπουδαία πράγματα και στο μέλλον!
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics