Breaking News
21 Ιουνίου 2019

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε ξανά από τον 18χρονο Καναδό, Φέλιξ Οζέρ-Αλιασίμ αυτή τη φορά με 7-5, 6-2 σε 1 ώρα και 38 λεπτά.

 

Έτσι η πορεία του «Τσιτσιφαστ» ολοκληρώθηκε στα προημιτελικά το υFever Tree Championshipsεκεί όπου θα βρεθεί ο Αλιασίμ, Νο 21 της παγκόσμιας κατάταξης.

Αυτή ήταν η 5η φορά (αν προσθέσουμε και τις μεταξύ τους αναμετρήσεις προ ATP Tour,) που ο νεαρός Καναδός κάνει τη… ζημιά στον Τσιτσιπά

Το πρώτο σετ ήταν «κλειστό», με τον Αλιασίμ να κάνει το μπρέικ στο δωδέκατο γκέιμ για να να φτάσει στο 7-5 και να κάνει το 1-0. Από την πλευρά του ο «Στεφ» δημιούργησε διπλό break point στο τρίτο game, αλλά δεν το μπόρεσε να το εκμεταλλευθεί.

Στο δεύτερο σετ ο Έλληνας τενίστας και νούμερο 1 του ταμπλό, δεν κατάφερε να «φρενάρει» το εκρηκτικό παιχνίδι του τρομερού Καναδού. Ετσι το δεύτερο σετ χάθηκε εύκολα από τον Ελληνα πρωταθλητή.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics