Breaking News
08 Αυγούστου 2019

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 6-4, 3-6, 6-3 από τον Πολωνό, Ουμπέρ Χουρκάτζ και αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά του Μόντρεαλ.



Δεν θα έχει την ευκαιρία να επαναλάβει την περσινή ονειρική του πορεία μέχρι τον τελικό του τουρνουά του Μόντρεαλ ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε με 6-4, 3-6, 6-3 από τον Πολωνό, Ουμπέρ Χουρκάτζ και αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά του Μόντρεαλ.

Κάτι που θα έχει επίπτωση και στη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη αφού ο «Στεφ» θα χάσει τουλάχιστον δύο θέσεις και θα βρεθεί στην έβδομη.

Στο πρώτο σετ όλα κρίθηκαν νωρίς. Ο Χουρκάτζ κατάφερε να κάνει το break στο σερβίς του Τσιτσιπά μόλις στο τρίτο game του αγώνα. Ο Έλληνας τενίστας δημιούργησε τρία break points στο πέμπτο game, αλλά ο Πολωνός τα έσβησε όλα και στη συνέχεια απλά κράτησε το σερβίς του για να φτάσει στο 6-4.

Ο «Στεφ» έγινε πιο επιθετικός στο δεύτερο σετ και επιβεβαιώθηκε για την επιλογή του. Έκανε γρήγορα το break μόλις στο δεύτερο game και στο αμέσως επόμενο έσβησε τέσσερα break points του αντιπάλου του για να προηγηθεί με 3-0. Έτσι, τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για αυτόν και ήρθε εύκολα η ισοφάριση με 6-3.

Προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπήκε δυνατά στο τρίτο σετ, δημιούργησε τέσσερα break points στο πρώτο game, όμως δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί κανένα. Αντίθετα, στο μοναδικό του break point ο Χουρκάτζ κατάφερε να σπάσει το σερβίς του Έλληνα τενίστα και να προηγηθεί με 5-3 και στη συνέχεια να κλείσει το σετ και το ματς με 6-3.

Επόμενος σταθμός για τον Έλληνα τενίστα είναι το τουρνουά στο Σινσινάτι το οποίο ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα (12/8).
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics