Breaking News
07 Οκτωβρίου 2019

Δεν είχε μεταβολές για τον Στέφανο Τσιτσιπά η ανακοίνωση της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις, καθώς ο Έλληνας πρωταθλητής παρέμεινε στο νούμερο 7 της ATP.


Ο Τσιτσιπάς, που ηττήθηκε χθες στον τελικό του κινεζικού Open από τον Ντομινίκ Τιμ, μετρά 3.630 βαθμούς, ενώ πρώτος για ακόμη μία εβδομάδα βρίσκεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς (Σερβία), δεύτερος ο Ράφα Ναδάλ (Ισπανία) και τρίτος ο Ρότζερ Φέντερερ (Ελβετία).
Από εκεί και ύστερα, την κορυφαία δεκάδα του πλανήτη συμπληρώνουν κατά σειρά οι: Ντανιίλ Μεντβέντεφ (Ρωσία), Ντόμινικ Τιμ (Αυστρία), Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Γερμανία), Κέι Νισικόρι (Ιαπωνία), Κάρεν Κατσάνοφ (Ρωσία), Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ (Ισπανία).
Στις Γυναίκες, η Μαρία Σάκκαρη παρέμεινε 30ή, ενώ η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έχασε δύο θέσεις και είναι 230ή. Πτώση μιας θέσης είχε και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, που βρίσκεται στο Νο 261 του κόσμου με 226 βαθμούς.
Στην κορυφή παραμένει η Αυστραλή Άσλεϊ Μπάρτι, ακολουθούμενη από την Τσέχα Καρολίνα Πλίσκοβα (δεύτερη) και την Γιαπωνέζα Ναόμι Οσάκα (τρίτη).
Τις υπόλοιπες θέσεις της πρώτης δεκάδας καταλαμβάνουν κατά σειρά αναφοράς οι: Ελίνα Σβιτόλινα (Ουκρανία), Μπιάνκα Αντρεέσκου (Καναδάς), Σιμόνα Χάλεπ (Ρουμανία), Πέτρα Κβίτοβα (Τσεχία), Κίκι Μπέρτενς (Ολλανδία), Σερένα Ουίλιαμς (ΗΠΑ), Μπελίντα Μπέντιτς (Ελβετία).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics