Breaking News
13 Φεβρουαρίου 2020

Στα προημιτελικά μ' αντίπαλο την Μπελίντα Μπέντσιτς η Μαρία Σάκκαρη. Στα προημιτελικά μ' αντίπαλο την Μπελίντα Μπέντσιτς η Μαρία Σάκκαρη.



Στους "8" του τουρνουά Premier της Αγίας Πετρούπολης προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 6-2, 6-4 της Αλιζέ Κορνέ και θα παίξει την Παρασκευή με το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης Μπελίντα Μπέντσιτς για μια θέση στους "4". 
Το παιχνίδι με την Γαλλίδα η Μαρία το έφερε στα μέτρα της και δεν της επέτρεψε να ελπίζει σε πολλά. Μάλιστα στο 2ο σετ και στο 5ο γκέιμ της έσβησε 6 μπρέικ πόιντ.
Η Κορνέ ανοίγει με μπρέικ το 1ο σετ αλλά η Σάκκαρη θα πάρει πίσω το μπρέικ για ισοφαρίσει σε 1-1. Το 2-1 είναι για την Μαρία και με το 2ο της μπρέικ θα προηγηθεί με 3-1. H Σάκκαρη θα ... πατήσει γκάζι για το 5-2 και ένα διπλό λάθος της Κορνέ θ' ανοίξει το δρόμο για το μπρέικ και την επικράτηση με 6-2 στο 1ο σετ! 


To 1ο γκέιμ του 2ου διαρκεί 9' και η Μαρία αφού σβήσει 2 μπρέικ ποιντ θα φτάσει στο 1-0. Στο 5ο γκέιμ ήταν φανταστικό για την Σάκκαρη. Θα σβήσει 6 (!) μπρέικ πόιντ της Κορνέ και θα κλείσει το γκέιμ μετά από 8' έχοντας πλέον προβάδισμα με 3-2. Με μπρέικ θα φτάσει στο 4-2 και στο 5-2. Η Κορνέ έσβησε ματς πόιντ στο 8ο γκέιμ για να μειώσει σε 5-3. 
Το διπλό λάθος της Σάκκαρη θα δώσει μπρέικ στην Κορνέ η οποία μειώνει σε 5-4. Η Μαρία θα εκμεταλλευτεί το 2ο ματς ποιντ και θα επικρατήσει με 6-4.

onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics